Studio AIK

Vi har fått vissa tekniska problem med Studio AIK och försöker lösa dessa så fort som möjligt.

EDIT: Programmet är publicerat men tyvärr så är vissa delar av ljudet osynkat.

Inne i AIK:s heliga....


Resereportage från Gefle- AIK

Här kommer återigen skitsnack, bilder, komik och ännu mera skitsnack från AIK Media och Fan-tv gänget (nu är det nästan 20 minuter långt och i två delar). Vi passar även på att välkommna Jesper Hofmann in i resereportagets värld. Känn dig priviligerad Jesper.


Del 1


Del 2
 

 

Vi vill även meddela att det har producerats ett studio AIK alldeles nyss, programmet redigeras just nu och bör komma upp under eftermiddagen.


Tommy tänker...Efter att ha sett ett Barcelona fullständigt neutralisera Manchester United, Ronaldo som sköt på allt men det var endast en frispark som var ritkigt farlig, Rooney slet men lyckades inte med någonting, Vidic som förlorar en nickduell mot en kille som tom har ett par cm upp till min längd så visar det sig att Barcelona är ett av världens absolut starkaste klubblag för tillfället. Man fullständigt krossar ett lag som Real Madrid på deras egen hemmaplan och vinner La Liga i en ren utklassning. Visst det finns dom som säger att domaren dömde bort Chelsea i semifinalen men alla lag har drabbats av en domare som har haft en mindre bra dag på jobbet.


 Det som verkligen gör mig imponerad är Pep Guardiolas fantastiska fingertoppskänsla, han förfogar över en av världens starkaste trupper inom toppfotbollen vilket även Sir Ferguson gör. Men när man ser en 35 åring som startar i finalen och plockar bort den hyllade Ronaldwho så tyder det på en mycket stor känsla. Puyol som löper lika mycket som en viss avstängd Alves samt Abidal och Marques borta så plockas det fram spelare som Sergio Busquets, Yaya Toure i försvaret tillsammans med Pique. Man Utd då, jo dom saknade Fletcher men dom har inte en chans denna så fantastiska Champions League final.


 Det spelas en fotboll som man inte kan sluta att bli imponerad av men nu kommer frågan,vad vill jag med detta?


Ikväll spelas det ett derby på Råsunda mellan AIK vs HIFDIF och oavsett hur matchen slutar så kommer man aldrig att få uppleva den sortens fotboll i Sverige. Är det fotbollen som spel vi vill ha eller vill vi se en passion, vilja och kamp där ute? Jag kan få ett bra adrenalin av allsvensk fotboll då man ser spelare som Kenny Pavey då han sätter in en tackling som får en att klia sig i huvudet och hålla tummarna för att det inte blir ett rött kort eller när man ser en spelare som Wernbloom som kan vigla upp både motståndarsupportrar samt motståndare.


 Visa hjärta, passion och det kunnandet som ni besitter så är jag fullkomligt övertygad om att stödet på Norra, Västra samt Östra kommer att bli riktigt stort, stort nog att spelare # 1 kommer att ha en stor del i kvällens framgång. Det tror fan att man lyfter sig när man har Sveriges största stöd, största klack men det skall även stöttas. Visst man kanske hatar/tycker illa om eller rent ut sagt föraktar allt som har med Bajen att göra men stötta dom svartgula ikväll, få en spelare som lyckas att höra sitt namn, en spelare som missar en pass eller kanske två behöver erat stöd ännu mer.


 Konstant sång, support och röster som överröstar Pundar Bajen är vad som gör AIK oslagbara ikväll, med det stödet är jag övertygad om att man kan få ut det lilla lilla extra som kan vara det avgörande i match som denna. Spelare med ett AIK hjärta som Bojan D och Örat kommer att älska matchen likaväl som man hatar den om det otänkbara skulle ske, nu krävs det även en extraordinär insats av # 1.

Ge allt som finns i rösten ikväll och skapa gungning på Råsundas läktare.

 Vi ses på Råsunda ikväll.

/Tommy Saari

En plump i protokolletTänkte först be om ursäkt lite för den dåliga uppdateringen av Blackbeat på sistonde! Självklart kommer det bli bättring från vår sida.

Ikväll var det alltså dags för en riktigt tuff bortamatch mot ett av seriens svåraste lag, något som märktes på AIK:s spel och på resultatet. AIK inledde första kvarten på ett positivt sett, men annars var nog dagens första halvlek det sämsta iår, och den andra halvleken blir nog den näst sämsta såhär långt. Men nu är det inte tänkt att jag ska sitta här och agera råsundafetto, som det är så lätt att göra efter en förlust. Grabbarna är trötta och det märktes idag. Sen är det självklart lika för alla gällande det tighta spelschemat, men Gefle är verkligen inga drömmoståndare i sådana här tider. Att komma upp till Strömvallen och möta ett stabilt och vattentätt Gefle är grymt svårt, speciellt när vi har tömt batterierna i två raka matcher.

Micke sa efter matchen att det helt enkelt var energin som tagit slut. Motivationen och attityden finns där (en jävla massa attityd tror jag till och med han sa) men tröttheten kickade in. Vår käre holländare var rätt trött efter slutsignalen, huvudanledningen var enligt honom att han mött " a guy that runs 100 meters in fucking three seconds" (Jawo).

Nu är det bara att glömma bort det här eländet. Eventuellt glimta lite på tabellen och notera hur bottenstriden ser ut. Då mår i alla fall jag lite bättre.

Nu är det bara matchen på torsdag som gäller. Förhoppningsvis får vi se minst 25 000 på Råsunda, tre poäng och en lika briljant insats från Norra som i det senaste derbyt. Man kan alltid hoppas..

Filmkameran var, som vanligt numera, med oss under resan. Jag ska försöka slänga upp resereportaget imorn om jag hinner!

Intervjuer från dagens match kommer upp på hemsidan under tisdagen.

// Lukas

Ännu en film från 0-1 segern....


Tifo.....0-1 även där kan man säga


Vad är detta då???
-Jo dif:s underbara bidrag med förklaring på vad allt egentligen var....


Här i Stockholms bästa lags bidrag:
-No further comments needed.


Martin Mutumba


Bättre (väldigt) sent än aldrig..

Resereportage från Sirius...videon eskalerar i humornivå.


Time For Derby (2)


Mitt uppradande av diverse youtube klipp fortsätter nu:
Jag fortsätter att slänga fram tifo-bilder från AIK- DIF derbyn, och hämtar nu bilder från den 29 augusti 2007 då Råsunda kokade inför det kanske största derbyt på länge. Lucas Valdemarin fick agera hjälte då han skruvat in 1-1 bakom Touray (se längre ner). 2005 var året då AIK spelade i oglamourösa Superettan, medan antagonisterna DIF plockade hem Lennart Johanssons pokal för tredje gången på 4 år. Därför var det nästintill overkligt att AIK krossade Djurgården med 3-1 i vårderbyt 2006. 
Jag bjuder även på kvitteringsmålet från Valdemarin, för övrigt en underbar överhoppning av Obolo. 
Ett numer kultförklarat tifo från Norra innan vårderbyt 2007. 
78' 0-3, 93' 3-3. Vi glömmer aldrig. Time For Derby (1)


Jag kan tänka mig att de allra flesta AIK:are bär runt på samma känsla just nu, låt det bli måndag!! Oftast är måndagen en dag fylld med mild dödsångest för att en arbets-/skolvecka stundar, nu är måndagen fylld med hopp och obeskrivlig förväntan. 

I väntan på Derbyt och i väntan på magin så tänkte jag slänga upp lite AIK- klipp från youtube som jag rankar högt. Allt för att stilla derbyhungern. Fem stycken publiceras här, ytterligare 5 kommer att publiceras senare tillsammans med AIK Medias resereportage från Sirius- AIK. 

Jag tänkte börja med Trubadurens- Varje Andetag. Låten är, precis som alla trubadurens övriga låtar, sjukt politiskt inkorrekt men den framkallar så mycket känslor. Har haft den på repeat den senaste veckan. "Varje Andetag" ramsan är för övrigt min personliga favorit! Glömmer aldrig gåshuden som just den ramsan framkallade efter att AIK vände 0-1 till 2-1 mot Hammarby 2007.  Varje Andetag- AIK Trubaduren. 


Nästa klipp är från DIF- AIK 2006 (0-1). Fullkomligt magiskt tifo. AIK- Barcelona, Champions League 1999. Nebojsa Novakovic. Ni vet kanske hur det ser ut...AIK- Hammarby 2004. Ett AIK utan självförtroende kämpar för överlevnad i Allsvenskan och laget möts av Oasis texten "Some might say they don't believe in heaven, go and tell it to the man who lives in hell". Lite folk på Råsunda, men spelarna fick ett grymt proffsigt och känslomässigt välkomnande. 
Ett reportage (av TV4) om AIK:s nergång till Superettan och återtåget till Allsvenskan. Musik: Coldplay- Fix You. 


Ny arena klar för AIK
.....Det kunde man läsa om på text-tv igår och jag blev lätt chockad över det, dels för att Annela Yderberg, vår VD sitter 3 meter från där jag sitter på AIK och inte sagt något alls, dels för att jag personligen anser att AIK skall tacka nej till Swedbankarena hur som helst. Det pratas om några alternativ, men nu ska jag chocka er alla med förhoppning om att alla är med mig på detta i framtiden. Det finns en grupp som vill se över möjligheten att köpa Råsunda redan nu. AIK skulle i sådana fall behöva extern hjälp med att finansiera renoveringen av arenan och det skulle genomföras stegvis, en läktare per säsong kan man säga. Arenan skulle få en helt annan AIK prägel än det vi har idag samt gräset skulle bytas ut till konstgräs. På så vis kan AIK träna på arenan för jämnan och Karlberg blir överflödig, dessutom sparas enorma pengar på ”pitch-keeping”.   Vad trod du om det?
Detta rykte har jag hört från en vän….. Jag blev varje fall eld och lågor. Frågan som alla ställer sig då är vem som gör detta möjligt och det kan jag verkligen inte svara på. Det som är bra för AIK och våra fans skall alltid vara i fokus!
Konstgräs vad fan tänker ni.......jo men tyvärr är det ett måste i framtiden, vi kan inte lägga massa miljoner för en plan som endast är hyffsad och som endast klarar av en match i veckan, jag vill att AIK skall kunna träna på vår egen hemma arena och spela match där, lagen söder om oss har en klar fördel med att kunna spela och träna på gräs månader innnan oss, Elfsborg har en mycket stor fördel i att spela på Borås Arena. Det nya konstgräset passar dessutom oss som bygger vårt spel på lir och snabbt spel.

Vi spelade in Studio AIK med Bojan och Wille, vad tyckte ni om programmet?
Denna säsong är ju programmet mellan 50-60 minuter långt, är det för långt tycker ni?

Var med och påverka genom dina tankar och förslag.

Varje fredag spelar vi på kontoret fotboll kl 11, likaså igår där vi samlades på skytteholm och lirade 1 timma, det är kul som fan men sjukt jobbigt att spela på 7-manna , man tar och springer  med i ett anfall, sedan vilan man 9 anfall. Men det kanske säger mer om min kondis än något annat. Men kul är det varje fall att hålla igång. Krister Nordin är både duktig och jävligt rolig, igår innan vi började kommer han bakifrån och glider typ 2 meter och fäller mig längs hälsenan som i fornstora dagar i en extremt långsam rörelse där ingen smärta alls uppstår men att jag fälls som timmer längs backen. Varpå han skrattar och kallar mig för filmare, allt detta för ett skämt som i sin tur föranledde brännsår på hans ben eftersom underlaget på ”skyttan” är konstgräs.
Gillar inte tanken på att ta bilder på andra i duschen och spreciellt inte på män, men denna bild ville jag ändå dela med mig, en kapten är alltid en kapten!

Träning på söndag inför derbyt med storpublik på Karlberg, Lukas är på plats för att filma alltsammans samt kolla läget inför derbyt som jag tror vi vinner ganska bekvämt, tippar 3-0. Men derby är ju alltid derby, det var många år sen som dif befann sig i ett läge som de gör nu och de kan nog inte handskas med det alls, ett snabbt mål för AIK och huvuden kommer hänge rejält, lägg därtill en prekär situation i dif så fattar ni. Drömmen är att leda med 2-0 och sedan kommer Özkan in i typ 65e och dominerar.

Den 29:e spelar vi in nästa studio program igen och då kanske vi flyttar tillbaka till vår gamla studio igen vilket medför en annan rollbesättning, Björn Wesström är klar för programmet  där vi kommer summera vårsäsongen, och just nu kommer Lukas Arndt att deltaga som gäst. Spelar vi in i den gamla så kan vi ha en ytterligare gäst med vilket är min förhoppning.

Min tjej som för övrigt kommer från en mycket hängiven och anrik (?) AIK familj berättade för mig hur hon idoliserade många AIK lirare när hon var liten och att det idag nästan är helt borta vilket hon tyckte var lite tråkigt. Som just nämnda hade Nordin hälsat på henne när hon var ute med sin far för många år sen, sträckt fram handen till henne och varpå hon i lång tid efter var helt till sig, wow Nordin hälsade på mig. Nu är det inte alls samma sak sa hon. –Ja det kan väl bero på att vi umgås med några i laget även på vår fritid svarade jag och så började jag tänka på min kärlek till klubbmärket, för det är det enda det handlar om i slutändan, vad som finns runt klubbmärket är personliga individer som man visst kan gilla och beundra men i slutändan är det vad som händer med klubben som betyder något. Jag känner de flesta i både hockey och fotbollslagen men det är AIK som gör att vi har en gemensam nämnare, en gemensam kärlek till klubben. Vi må vinna detta år eller hamna i botten, spelar fan ingen roll för mig för kärleken finns kvar och den är besvarad för alltid. Jag är värd att kyssa klubbmärket och många av er med mig. Jag har haft många favoriter genom åren i lagen men det är mer på en kompis nivå endast. Riktiga AIK:are som det fanns förr i tiden (Hamrin) finns inte kvar längre, nu handlar det om reklam, synas i media och höras. Det finns väldigt få kvar i AIK idag som gör sitt jobb endast för att det är AIK, jag skulle påstå att det är 2 st endast i dagsläget, vilka de är kan ni ju gissa………

Cee


Allmänt


Tjena!

Såhär dagen efter Sirius- AIK så var det tänkt att resereportaget från matchen skulle ha publicerats, fast som så många gånger förr så finns det ett MEN. Kameran (eller bandet?) strular och piper på högvarv så det har tyvärr inte varit möjligt att redigera filmen än. Men vi jobbar självklart på det. 

Hatar att be om ursäkt för saker, men tänkte säga att om filmen kommer upp så innehåller den inte en intervju med Jens Andersson (som var tänkt) eller ett snack med Tommy om hans suspekta ÖIS bakgrund. Först och främst för att batteriet tog slut och för att Tommy inte följde med på resan. Men vi uppskattar verkligen tipsen och önskemålen, fortsätt med det! Och det ska även nämnas att en hel del andra underhållande saker fångades upp med kameran. 

Om jag ska nämna något positivt så var det idag dags för Studio AIK premiär, och programmet kommer upp inom kort. Gäster var Bojan och Djurgårds Wille. Två personer som definitivt gillar att höra sina egna röster, det har ni nog märkt sedan tidigare...

 

Umeå, Championship manager och lite Paul Scholes.

Nu har jag återvänt till ett spöklikt kontor för att hälla i mig kaffe,blogga och redigera intervjuerna från AIK- UIK. Känns sådär efter kvällens match. Men men..

0-2 stod det på resultattavlan efter 90 minuter AIK- Umeå IK på autopilot. AIK gör det helt okej, stundtals riktigt bra, vi  kämpar, springer och försöker störa Sveriges i särklass bästa lag. Fast ibland räcker det inte, ibland så avgörs matcherna av individuella prestationer och rutin, så var det idag. Umeå är snäppet vassare på alla positioner och kan behärskat kontrollera matchen med en nästintill ogenomtränglig försvarsmur. För er inbitna Championship/Football manager-spelare så kanske ni kommer ihåg taktiken  ”köttmuren” = samlat mittfält och mittförsvar, stark press,  snabba omställningar. Svårt att slå.

Trots det arbetet som laget lägger ner, så saknar dagens AIK en riktig vinnare,  en som hatar att förlora och som gör allt mellan himmel och jord för att se till att så inte blir fallet. Tacklar, skriker, springer och skriker lite till. Självklart kämpar alla 11 spelare i AIK för att inte förlora, men ibland krävs det 110- kanske 115 % för att det ska räcka. Elin Ekblom Bak är en sådan spelare och i hennes frånvaro kan jag bara hoppas att någon kliver fram och axlar den rollen. Fast det är även svårt att odla fram karaktärsspelare.   

För er Manchester United supportrar där ute så vet ni hur Paul Scholes agerar ute på planen, om någon i motståndarlaget dominerar för mycket – då kommer kapningen. Effektivt, enkelt och sanslöst respektingivande. Den här inställningen saknas lite inom damfotbollen enligt mig. Jag hoppas att någon motbevisar mig snart.

AIK får nu ta nya tag i damallsvenskan, härnäst så kommer Malmö på besök till Skytteholm. Där kommer en ny chans för AIK att klättra i tabellen, något vi självklart hoppas på. Jag hoppas även att Malmö spelarna snabbt tvingas inse att man inte reser hem från Skytteholm med tre poäng utan problem. Om man ska vinna borta mot AIK, då ska man behöva göra ordentligt med uppoffringar. 


För herrarna så väntar Sirius i Svenska cupen. En match som jag hoppas och tror att vi vinner. Ett avancemang i cupen skulle kännas underbart, då vi på två matcher nått en kvartsfinal och även mer prestigefyllda matcher. Ett SM-guld är väldigt svårt att uppnå, ett cupguld vill jag påstå, är aningen enklare.

Det var ett tag sedan troféhyllan fylldes på, förhoppningsvis är det dags iår.

Vi på AIK Media reser till Uppsala på onsdag och hade tänkt fortsätta med våra resereportage, om ni har några synpunkter eller vill att vi ska filma något särskilt så är det bara att kommentera. Vi uppskattar alla bidrag.

Lukas


Derbyn vi minns.......


Efterlysning....

Den 29:e maj kommer vi spela in STUDIO AIK och behöver er hjälp med att välja ut en gäst, vi ska sammanfatta vårsäsongen och vill ha en expert med, vem anser du ska vara med?

Charlee Mian är programledare (alltså jag själv)
Björn Wesström- Sportchefen
3:e gäst: Beestämmer du!


Lägg in en kommentar så kan vi se vilka vi får in,supporter elle gammal hjälte, tom Zoran om ni så behagar......


SKRIV
Cee

hifdif.se


1-1 i fusk!Igår var vi inte många som bevittnade segern över BK Häcken med till synes klara 2-0, jag och Lukas satt vid AIK:s spelarbänk hela matchen och det är en enorm känsla att känna lukten och få uppleva farten på plan samtidigt som man hör vad Sthare ropar ut till sina krigare under matchen, jag har suttit där några gånger och nu fick jag med mig Lukas med och han håller väl med om mina uppfattningar.

Vi blev ju rånade på en straff senast men nu ”fick” vi ett klart offsidemål godkänt av den annars utmärkte domaren. Med detta anser jag oss i dagsläget kvitt med fru fortuna. Helst ser jag oss dock ta över ledningen i derbyt som väntar.

Många pratar om guld efter en seger för att i nästa match vid förlust prata om att aldrig gå på en match igen för det är så jävla dåligt, dagens AIK är med i toppen med skador som stör och en ny tränare, dessutom tror jag detta lag kommer ”peaka” om 2 år drygt, det är då vi kommer ha en full effekt av träning+taktik inpräntat i skallarna på spelarna. Det mest allvarliga är att det endast kommer 8000 personer till Råsunda, det är för dåligt helt enkelt, där måste fans och supportrar prata ihop sig, nu väntar dessutom riktiga publikmatcher: dif, Elfsborg och hammarby.

Ivan Obolo är alldeles för bra för Allsvenskan och jag är kluven angående frågan om vi ska sälja eller spara honom kvar hos oss, säljer vi honom nu kan vi kanske få en 15-20 miljoner, pengar som AIK i tidernas lågkonjunktur behöver för att driva vidare samt värva in fler spelare. Har vi kvar honom i AIK så tillhör vi toppen, här är mitt förslag: Förläng med honom i ytterliggare 2 år med fastslagen summa för övergång och sälj honom efter säsongen samtidigt som han får högre lön.
Vad tycker ni?

*Paulinho i Häcken är bra som fan, en Wilton kopia fast lite kortare, han skjuter från alla lägen och har ett bra skott……Men han kanske är dyr?
Bättre att Björn själv hittar en diamant i Brasilien och tar honom hem!

Gladast förutom de 3 poängen var jag över att Jorge Ortiz inte blev varnad och kan således vara med i derbyt, men räkna med Ortiz avstängd mot Elfsborg i nästa match på Råsunda för i derbyt kommer det smälla, vi är alltså bortalag på Råsunda nästa måndag och faktiskt favoriter för vi har presterat utan att för den delen spela bra, dif har däremot presterat negativt i alla matcher, de får inte sitt spelsystem att fungera med den befintliga truppen, en trög och osynkad backlinje tillsammans med ett anfall där dif inte lyckats hitta rätt alls. I derbyn på senare år har jag alltid fruktat farten i deras anfallsspel  men nu vet jag inte, har inte den där oroskänslan i kroppen, dock är det 8 dagar kvar så mycket kan hända innan dess.

Det finns absolut kvalitet på pappret i form av Sjölund och ja………Oremo men sedan är det tunt, finns många spelare som har det tungt förutom den skadade Jonsson. Ser man över de aktuella så har Taur, Johannesson,Kuivasto passerat bäste före datum och de i backlinjen eller i en försvarsposition blir en munsbit för Mutumba och Pavey(Özkan). På mitten har Sjölund spelat ok, Dahlberg spelat bra enligt rapporter, men det ska inte räcka, för det saknas självförtroende i laet och det finns en ingrodd osäkerhet som kommer lysa igenom i matchen.

Obolo kommer dra mycket uppmärksamhet och CH Jagne kan ta ytan bakom tröga dif backar, nu har killen dessutom den där goal-getting känslan sedan han bombade in 1-0, wow vilket mål. Mot dif har han desstom gjort mål förut och han har den känslan kvar tror vi på BlackBeat.AIK- Häcken 2-0

AIK vann med 2-0 mot Häcken idag och intervjuer från AIK Media finns på www.aikfotboll.se som vanligt, men vi tänkte ge er bloggbesökare en extra intervju med Bojan Djordjic efter matchen:

 

 

 

 


Bojan Djordjic gör sitt första mål i AIK


AIK-Umeå IK


Torsk X 3 mot skåne.AIK har 3 förluster och alla har kommit mot skånelag, dessutom har vi inte mäktat med att göra mål mot någon av dem, trots det är vi med i toppen av tabellen.
Men igår såg de första 45-minuterna allt annat än bra ut, tom med min favorit Ortiz drällde runt med passningarna som i fornstora dagar(förra säsongen). Saken är den att det var kanske Bojan som var bäst i AIK-lägret trots sin första start i Allsvenskan på typ 7 månader.

Andra halvlek då?.................SVART

Då menar jag inte Drugges vinstmål utan totalt mörker i min liksom 800 000 andra media prylar då ComHem tog en timeout och man fick förlita sig på SVT-text........

AIK skulle haft straff vet jag utan att ha sett situationen mer ingående men när den forne AIK:aren Haynes erkänner att den tog på handen i straffområdet så skulle vi såklart haft Mr 100% vid punkten och 1 poäng.
För vi alla vet att han hade bombat in den..........igen........som vanligt.

Förlust suger alltid, men igår var det oerhört stilla i AIK, man kan väl inte skylla på något annat än inställningen samt sjukstugan som råder i AIK.

Nu hoppas jag Özkan biter ihop och visar upp sin talang lite oftare än var 12:e match......
Pertan kör stenhårt och Atta växer ut till den defensive Viera han säga vara.......

Burgic, nu får du göra minst 2 mot Häcken, den missen igår behöver inte nämnas vidare........

Stahre&co behöver nu explodera......det kommer riktigt tuffa matcher framöver och 2 derbyn där vi är det bättre laget.

Tror spelarna kommer ladda till rikigt denna gång.....

Studio AIK håller på bokas in just nu och vi får se om vi får de tider vi vill ha, dels ett derbyspecial samt dagen efter andra derbyt är planerat just nu.Cee

Back in townFick idag skäll för att Blackbeat varit deppad ett tag, ja liksom lite nere......

Det stavas POLLEN, denna lilla skit som kan störa så mycket är aldrig kul och speciellt inte för oss män som inte klarar detta med pollen.

Förlust senast mot Henkeborg och jag tycker inte det var något att snacka om, Hif och speciellt denna Henrik Larson var numret för stora, Lantz vann allt på mittfältet och Pierre Bengtsson kunde inte rikigt hänga med i tempot, men just den matchen var nog lärorik för denne unge U-21 man, förluster är den tuffa lärdomen i en fotbollspelares karriär.

Jag spelade veteran match mot en del gamla hjältar, vi torskade med 5-1 och jag blev fult tacklad av Gary Sundgren i en situation där jag redan spelat bollen vidare och han kom in försent, galning tänkte jag och sparkade mot hans hälsenor med vilje i andra, i situationen efter fintade jag en glidtackling när han hade bollen och han hoppade undan så att bollen rullade till inspark för oss, jag hånlog och han muttrade något........hey jag är AIK med.

Skadeläget i AIK är åter igen under fokus med all rätt: Atta, Pertan, Kaká, Thorsten,Skywalker mfl.
Men nu knyter vi näven och bara kör, sådan är ju fotbollen.
Imorgon är det åter till kontoret efter några dagar på SAS, bla blev jag uppsagd på SAS efter 10 år där vilket suger hårt så u ska man hitta nytt arbete igen.

Ska vi nu se framåt mot en bra match på Tjångavallen och 3 enkla poäng eller blir det nerv toppat med infarkter?

En rolig grej som hände på AIK dagen då jag spelat klart matchen var att jag vandrade bort mot omklädningsrummen och alla ville ha autografer av de gamla hjältarna såsom: Adde, Mjällby,Kindlund,Leback (ej Gary(Kari)
Nåja, när jag närmade mig stod Saleh och Lundberg och ropade: Charlee, Charlee.....kan man få en intervju?

Hög humor.........

Hög humor 2: Några ungar ville han min autograf med, jag ifrågasatte inte det alls utan skrev som den stjärna jag är(?)
Mot seger ikväll lads......

mitt tips: 1-4
Obolo,Burgic 2 och Jonsson på straff

RSS 2.0