Torsk X 3 mot skåne.AIK har 3 förluster och alla har kommit mot skånelag, dessutom har vi inte mäktat med att göra mål mot någon av dem, trots det är vi med i toppen av tabellen.
Men igår såg de första 45-minuterna allt annat än bra ut, tom med min favorit Ortiz drällde runt med passningarna som i fornstora dagar(förra säsongen). Saken är den att det var kanske Bojan som var bäst i AIK-lägret trots sin första start i Allsvenskan på typ 7 månader.

Andra halvlek då?.................SVART

Då menar jag inte Drugges vinstmål utan totalt mörker i min liksom 800 000 andra media prylar då ComHem tog en timeout och man fick förlita sig på SVT-text........

AIK skulle haft straff vet jag utan att ha sett situationen mer ingående men när den forne AIK:aren Haynes erkänner att den tog på handen i straffområdet så skulle vi såklart haft Mr 100% vid punkten och 1 poäng.
För vi alla vet att han hade bombat in den..........igen........som vanligt.

Förlust suger alltid, men igår var det oerhört stilla i AIK, man kan väl inte skylla på något annat än inställningen samt sjukstugan som råder i AIK.

Nu hoppas jag Özkan biter ihop och visar upp sin talang lite oftare än var 12:e match......
Pertan kör stenhårt och Atta växer ut till den defensive Viera han säga vara.......

Burgic, nu får du göra minst 2 mot Häcken, den missen igår behöver inte nämnas vidare........

Stahre&co behöver nu explodera......det kommer riktigt tuffa matcher framöver och 2 derbyn där vi är det bättre laget.

Tror spelarna kommer ladda till rikigt denna gång.....

Studio AIK håller på bokas in just nu och vi får se om vi får de tider vi vill ha, dels ett derbyspecial samt dagen efter andra derbyt är planerat just nu.Cee

Kommentarer
Postat av: nilsson

Jos klagar på det myckna matchandet - men visst spelar Trelleborg och de andra lagen lika ofta, eller??Varför är vi inte fysiskt i paritet med MFF, HIF och Trelleborg? I alla dessa tre matcher orkade vi inte genomföra matchen med samma framgångsrika press som mot Kalmar.Det är nått som inte stämmer - om man påstår att spelarna tränat mycket på fasta situationer, så kan vi fans inte se resultatet av det arbetet. Man är ju idag sämre på fasta situationer än i fjol.Nu kör vi säger Stahre, rätt ofta - icke sa nicke det syns allt mer sällan att AIK kör. Man springer allt mindre och mindre.Om man påstår att vilja och attityd finns i laget - varför saknas då rörelse och press i laget? Eller orkar man helt enkelt inte - om det är så, så säg det då och börja träna kondition - för bevisligen så orkar MFF, HIF och Trelleborg.

Det är nått som inte stämmer.AIK borde slå Trelleborg både hemma och borta - annat är ett misslyckande.

2009-05-06 @ 15:09:44
Postat av: ignore

Instämmer helt och fullt med föregående talare.Vad gäller fasta situationer och då hörnor; Snälla sluta med att slösa bort en spelare vid hörnflaggan som istället skulle kunna vara i boxen för att slå in bollen. Detta sker vid varenda hörna. Snälla sluta...

2009-05-06 @ 15:24:33
Postat av: #1

Hur ser det ut i sjukstugan inför lördagens match? Någon som vet??

2009-05-07 @ 07:14:59
Postat av: jacob

håller med nilsson, tydligen har laget inte kondition att springa å pressa, å frukten av att ha en tränare med fasta som specialite syns inte heller. Förra året tog vi väl 1 mål på fasta lr nå sånt. Sattsa på att dublera det i år iaf?

2009-05-07 @ 22:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0