VI HAR FLYTTAT

Vi har flyttat denna sida till vår nya sida på:

blackbeat.se


Denna sida kommer inte att uppdateras!

BlackBeat.sewww.blackbeat.seSnart är det dags.....

Lasse Granqvist om matchenIntervjuer med Andreas Alm, Nils- Eric Johansson, CH Jagne och Per Karlsson är publicerade på hemsidan.

Resereportaget är under redigeringsarbete och kommer troligtvis först publiceras imorn.

Lyckligt missnöjd.


Vad jag minns av Nordin Gerzic är att han är jävligt bra med en ifrågasatt frilla, dock väljer jag själv att vara lågmäld eftersom jag anses ha någon slags stekarfrilla själv, det har både Joakim Hall och innan dess min flickvän påpekat vid flera tillfällen.

Innan matchen visste vi att det skulle bli en mycket svår match och att vi skulle se upp med Porokara och Nordin, visste ni förresten att Nordin var aktuell för AIK en gång i tiden men att han valde att förlänga med ÖSK. AIK har de senaste 3 möten innan gårdagens möte haft väldigt fina resultat men vi visste nog alla att ett 4-1 scenario knappast skulle få upplevas denna söndagskväll. Örebro hade första halvlek och AIK den andra, hade andra halvlek varit 5-10 minuter längre hade AIK tryckt in det andra målet, det sa alla i omklädningsrummet efter matchen. Det positiva är att AIK är fysiskt bra tränade varje fall. Tjernström gör ett hårt arbete men jag personligen vill hädanefter se Ortiz och Dulee kampera tillsammans.

 Pratade med Nordin efter matchen som för övrigt är väldigt trevlig(tills han går till dif) och han sa det så här:
-AIK kan bli ett grymt lag, det de saknar är en grym forward och de där jävla Ortiz och Dulee är fan allsvenskans bästa innermittfält. Där har ni ett guldlag.

Jaha så nu får CH ta ännu ett kliv framöver, Burgic tillfriskna och ”Thorsten” blir frisk till att börja med.

Ett stort tack till SML(SmokingLirarna) som verkligen tog hand om oss igår, så vänliga och en lite familj, alla var pratglada och sjunglada (?) Vi gjorde vårt resereportage från resan och Lukas sitter med det idag!

Stort Cred till Linka och Jens, hoppas vi ses snart igen.

Villa Strömpis i Örebro var fullt med svartgula hjärtan trots att det duggade hela kvällen……..
Nu ska jag bege mig på djupt vatten men så här tänkte jag igår, jag älskar som ni alla vet AIK och vi är hatade nästan överallt. Varför är vi hatade frågade jag mig, det handlar väl om hur vi ses i våra motståndares ögon och invånarna på landet. Men när ett tusentals AIK:are stormar ut och skriker: VEM FAN VILL BO I ÖREBRO!!! Så sjung inte jag med av respekt för den staden vi besöker samt att företräda AIK på bästa möjliga vis,  varför lägga så mycket energi på att hata andra när man kan älska AIK så mycket mer? Förklara för mig är ni snälla!


Dock måste jag berätta något roligt från bussresan igår, bakom våra sittplatser satt 2 grabbar som klivit på fel buss, de skulle åkt med BA men hamnade hos oss på SML-bussen, naturligtvis gjorde det inget utan alla hjälps åt, de grabbarna sjung mer och mer ju närmare vi kom Örebro, när vi nästan var framme så stannar bussen vid ett rödljus och i kuren sitter en nunna eller än äldre dam med någon slags scarf över huvudet och ser med skräck i ögonen på dessa busslaster framför henne. Då pekar en av dessa grabbar på henne och sjunger till henne: VARFÖR SJUNGER INTE DU?  Varför sjunger, varför sjunger, VARFÖR SJUNGER INTE DU? Alla skrattade så klart gott åt det hela varpå han säger: ähh hon såg så snäll ut så visst borde hon sjunga med oss………undrar om hon tänkte likadant!
Cee

KomBo is the shit...

Jag och AIK på Hooverdamn i NevadaHej på er alla, hoppas ni alla liksom jag lider av en lätt abstinens då avspark närmar sig igen, denna gång mot ett svårspelat Örebro som varje fall inlett den första halvan av säsongen på ett bra och underhållande fotbollslir.
Jag ser fram emot att få se många saker denna andra delen av säsongen, jag tror mig kunna bevittna ett annorlunda AIK i framtiden, med mer fart och energi kan jag redan lova, det täta matchande vi upplevde förut kommer nu vara ungefär en match i veckan vilket ger AIK lirarna den vila som krävs för att återhämta sig på ett sätt som jag vet Stahre& Co så länge önskat. Dulee vet vi vart vi har, han har även blivit mer fysisk och aggressiv enligt rapporter och det passar ju AIK underbart fint, han och Ortiz är en dröm-duo i höst?

Martin Mutumba kommer göra en sagolik höst nu när han får vila sin explosiva spelstil i mer än 3 dagar och Özkan SKALL vara hel nu. AIK har en arbetsam spelstil, en stil som kostar energi och det får vi tillbaka nu. Av de lag som avslutade vårsäsongen ser jag att IFK Göteborg tappat spelare som Wernbloom och Bjärsmyr, de kommer nu lägga om sin spelstil till ett 4-4-2 spel som kan påverka dem negativt, Elfsborg ser ruskigt starka ut med spelare som kommer tillbaka efter skador och även de har återfått energi de saknat. De har en defensiv som är som en mur och det är den som måste bräckas innan vi kan utmana. Hammarby har värvat med pengar de inte har visserligen men de har värvat bra, både Dahl och Gerrbrand är klassförvärv. Wilton utsågs till vårens flopp, det tycker jag inte är rättvisst alls, han har kommit mer och mer under våren, däremot borde spelare som Oremo,Chanko (borta nu)Dembo, Rajalakso, Santos(Öis) Anselmo(HBK) och säkerligen fler som borde vara före Wilton i flopp-ligan.
 Om jag nu fick drömma lite vad jag vill se i AIK i framtiden är det 3 spelare:

Wanderson - Vem aqui e joga no uma grande clube.
Harbuzi-Går gratis efter säsongen, kan någon rik AIKare skicka dit en 10 mille i hans ficka?
Backman (Väsby) -En blivande storback kan jag lova er redan nu.

Av de namnen vet jag att Backman är den enda troliga........jag vet, ok?

I AIK vill jag nu denna höst se:
+Mer mål av Obolo och CH
+Miran tillbaka i gammal god form(frisk)
+Özkan skadefri
+Jos ta ett ytterliggare steg
+Dulee och Ortiz stänga defensiven
+Mutumba göra 10 poäng som han lovat
+Stahre fortsätta säga STORT TACK
+Björn Wesström bli lika rolig i TV som han är på kontoret
+Bojan ordenarie inte RE-SERB(V)
+Jag lära mig skriva 
OCH NU TILL KomBo......Igår fick jag nöjet att vara med AIK på besök hos KomBo på Odenplan, AIK var här för andra året i rad och det var min första gång, jag fick uppleva mycket kärlek och glädje och en tår ibland med. Från AIK var det förutom jag och Tommy även några spelare: Bojan, CH,Walid,Örat och Berg. Jag vet genom mina år inom AIK att spelare får många "uppdrag" att genomföra, många saker som de kanske inte är så sugna på att göra egentligen men som bara MÅSTE göras, det kan vara autografskrivande någonstans eller bara ett besök för att visa upp sig hos en sponsor, men besöket hos KomBo VILL de alla ta sig tid till. Det förstår man efter att ha varit där och träffat Gökhan,Olivia,Samira,Isak och John samt alla andra med för den delen, alla supertrevliga och nu vänner till mig. Vi fick god mat (lasagne) och testa på massa lekar, det var en tipsrunda (Atta sög) samt även en musik-quiz som Örat i sällskap med Gökhan (grym) kunde segra genom att kunna gissa både låt och artist, Atta sög hårt även här, bla gissade han på Arvingarna när Nirvana spelades med Smells like teen spirit.
Jag och Atta fick testa Isak´s rullstol och vi båda tippade omkull, det är inte så lätt som man tror ska ni veta, dessutom kan man bara styra på hans vänstersida eftersom Isak endast använder den handen, vilket försatte både mig men FRAMFÖRALLT Atta i konstant rondell status. runt och runt och runt och...........runt.

Att se spelarna i träning eller match dag efter dag och ta samma slags intervjuer är en sak och kanske en del av vårt arbete, men att se dessa spelare som vanliga människor, skrattandes och busa med alla ungar är en helt annan sak.

Är det någon av er som söker efter lite äkta kärlek, ni som klagar över er annars ganska givmilda vardag, ni som tror att ni alltid saknar något, ni som vet med er att ni aldrig blir nöjda ska kanske göra ett besök. Man vaknar till liv av all kärlek i dessa eldsjälar.

En efterlysning:

Vi på AIK Media vill åka till Örebro men saknar nu helt plötsligt bil, kan någon undvara 3 st platser så vi kan göra vårt jobb?
Jag vet att många åker dit, kanske orkar ni med oss i bilen, downside är att ni får vara med i resereportaget då, men det kanske funkar ändå?

Maila mig då snarast: charlee.mian@aik.se


Cee

Tillbaks från Malmö


Tillbaks från Malmö och U-21 finalen och möts av skandalrubriker då AIK åkt på en skattesmäll, men det ekonomiska är inte min starka punkt och därför lämnar jag över till länken här   där det finns svar på alla frågor.
 
Jag har ju som sagt varit på U-21 EM finalen i Malmö mellan Tyskland och England som spelades i måndags, matchen slutade som många vet med en 4-0 seger för Tyskland. En rolig grej som hände under matchen var att det satt några engelsmän bakom mig som höll igång bra (förrän dem gick efter Tysklands 3-0 mål) hur som helst sjöng en av britterna ”Stand up if you love England”, eftersom majoriteten av åskådarna var svenskar och neutrala ställde sig ingen upp, så då drog engelsmannen igång en ny sång med texten ”Sit down if you love England”.
 
En annan sak som var värd att notera med hela arrangemanget var inför bristen av restauranter runt arenan, det fanns ingenting förutom vid Malmö C som dock låg några kilometer där ifrån. Säkerheten var inte heller den bästa då jag av misstag kom in på media och VIP zonen där ingen sa till förrän jag frågade om restauranger och den förvånade vakten frågade ”Hur kom ni in hit?”. Förvirrade skåningar…
 
På hemvägen var det såklart förseningar med SJ. På söndag drar Allsvenskan igång igen och bortamatch mot Örebro, de två senaste åren har AIK vunnit stort borta mot Örebro på somrarna, ifjol blev det 4-1 då bland annat Jorge Anchén gjorde ett drömmål.
 
Träningsmatcherna har ju resultat mässigt inte sett så bra ut men jag har inte sett någon ska bli intressant att se Dulee Johnson tillbaks i AIK. Skulle tippa en sån här elva:
Örat
Atta Karlsson Jos Nisse
Gabbe Ortiz Dulee Bojan
Obolo CH
 
Axel

RSS 2.0