Förvärv eller inte förvärv?


 

Ibland är det kul med rykten, men det är ännu roligare om det finns någon som helst substans i ryktena.

Under fredagen skulle Gozzi presentera ett nyförvärv gick det att läsa på GF, enligt säker källa, jaha, vad intressant, säger jag då.  För inget nyförvärv presenterades och saken är tagen helt ur luften!

 

Självklart vill alla (nästan i alla fall) se att truppen utökas med rutin. En back eller kanske både en back och en forward skulle sitta som en smäck. Man måste ha pengar för att kunna värva och det går säkert att få ihop med tanke på att det finns folk där ute med pengar som verkligen vill hjälpa hockeyn till framgång.

 

Jag drog igång en kampanj förra säsongen som hjälpte AIK att signa Christopher Heino-Lindberg. Och det är tack vare alla supportrar som bidragit med pengar till kampanjen som gjorde detta möjligt. Nu har alla chansen att verkligen hjälpa hockeyn framåt och det är att först och främst se de resterande matcherna på Hovet oavsett vilket lag Gnaget möter.

 

Finns inte en enda spelare i laget som inte vill se massor av folk. Dom säger ofta att det kanske låter klyschigt eller banalt att stödet är en extraspelare, men faktum är, återigen, att dom spelar så mycket bättre när dom har oss med sig. Till matchen på söndag är det idag sålt 1565 och det innebär att det finns gott om plats för alla, nu när det är lön för det flesta.  Det är nästan bedrövligt att det är så få biljetter sålda nu när laget ligger på en andraplats, så jag hoppas att några i alla fall kliver ut i detta skitväder eller sätter sig vid datorn och bokar en biljett till i morgon.. Snittet denna säsong är så här långt, över 3000 pers. Det hjälper naturligtvis hockeyn ekonomiskt om man sluter upp nu och det medför i sin tur att det är eller kommer att bli lättare att värva spelare. Men att sitta hemma och kolla på swehockey, det hjälper ingen.

 

Så kom igen nu alla Gnagare där ute. AIK spelar fler matcher än den mot Leksand (som nog är slutsåld i helgen) och killarna behöver allt stöd dom kan få och inte bara det, det där ryktet om nyförvärv, det kan ju faktiskt bli en sanning om en vecka.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0