Tommy tänker...Efter att ha sett ett Barcelona fullständigt neutralisera Manchester United, Ronaldo som sköt på allt men det var endast en frispark som var ritkigt farlig, Rooney slet men lyckades inte med någonting, Vidic som förlorar en nickduell mot en kille som tom har ett par cm upp till min längd så visar det sig att Barcelona är ett av världens absolut starkaste klubblag för tillfället. Man fullständigt krossar ett lag som Real Madrid på deras egen hemmaplan och vinner La Liga i en ren utklassning. Visst det finns dom som säger att domaren dömde bort Chelsea i semifinalen men alla lag har drabbats av en domare som har haft en mindre bra dag på jobbet.


 Det som verkligen gör mig imponerad är Pep Guardiolas fantastiska fingertoppskänsla, han förfogar över en av världens starkaste trupper inom toppfotbollen vilket även Sir Ferguson gör. Men när man ser en 35 åring som startar i finalen och plockar bort den hyllade Ronaldwho så tyder det på en mycket stor känsla. Puyol som löper lika mycket som en viss avstängd Alves samt Abidal och Marques borta så plockas det fram spelare som Sergio Busquets, Yaya Toure i försvaret tillsammans med Pique. Man Utd då, jo dom saknade Fletcher men dom har inte en chans denna så fantastiska Champions League final.


 Det spelas en fotboll som man inte kan sluta att bli imponerad av men nu kommer frågan,vad vill jag med detta?


Ikväll spelas det ett derby på Råsunda mellan AIK vs HIFDIF och oavsett hur matchen slutar så kommer man aldrig att få uppleva den sortens fotboll i Sverige. Är det fotbollen som spel vi vill ha eller vill vi se en passion, vilja och kamp där ute? Jag kan få ett bra adrenalin av allsvensk fotboll då man ser spelare som Kenny Pavey då han sätter in en tackling som får en att klia sig i huvudet och hålla tummarna för att det inte blir ett rött kort eller när man ser en spelare som Wernbloom som kan vigla upp både motståndarsupportrar samt motståndare.


 Visa hjärta, passion och det kunnandet som ni besitter så är jag fullkomligt övertygad om att stödet på Norra, Västra samt Östra kommer att bli riktigt stort, stort nog att spelare # 1 kommer att ha en stor del i kvällens framgång. Det tror fan att man lyfter sig när man har Sveriges största stöd, största klack men det skall även stöttas. Visst man kanske hatar/tycker illa om eller rent ut sagt föraktar allt som har med Bajen att göra men stötta dom svartgula ikväll, få en spelare som lyckas att höra sitt namn, en spelare som missar en pass eller kanske två behöver erat stöd ännu mer.


 Konstant sång, support och röster som överröstar Pundar Bajen är vad som gör AIK oslagbara ikväll, med det stödet är jag övertygad om att man kan få ut det lilla lilla extra som kan vara det avgörande i match som denna. Spelare med ett AIK hjärta som Bojan D och Örat kommer att älska matchen likaväl som man hatar den om det otänkbara skulle ske, nu krävs det även en extraordinär insats av # 1.

Ge allt som finns i rösten ikväll och skapa gungning på Råsundas läktare.

 Vi ses på Råsunda ikväll.

/Tommy Saari

Kommentarer
Postat av: Kungen

"Visst det finns dom som säger att domaren dömde bort Chelsea i semifinalen men alla lag har drabbats av en domare som har haft en mindre bra dag på jobbet."Du är mycket snäll Tommy som säger en mindre bra dag på jobbet... Finns det någon fotbollskunnig som sett en värre domarinsats på så hög nivå?

2009-05-28 @ 14:45:56
Postat av: Anonym

Nu blir det åka av!

2009-05-28 @ 17:19:44
Postat av: ?

Snälla säg att sådant här dravel inte skrivs på AIK-avlönad tid. Apropå kontrollbalansräkningar, att hålla igen kostnadskostymen samt att lägga resurser där de bör läggas.

2009-05-28 @ 17:23:19
Postat av: Tommy Saari

För att förtydliga det hela så jobbar jag helt utan ersättning till klubben samt att jag bidrar direkt till bortaresorna, för att klargöra det hela.

2009-05-28 @ 23:44:32
Postat av: Dark Reidar

Efter Mutumbas Norra Stå insats igår tycker jag det är hög tid att räkna in honom som en av de där spelarna med ett riktigt AIK-hjärta. Stort.

2009-05-29 @ 08:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0