Om gårdagen..


Ingen kan ju påstå att det var någon klang- och jubelföreställning igår, 1-1 mot Vasalund får ingen AIK:are att dra på smilbanden. Det var för många tekniska misstag och AIK var oförmögna att sätta dit sina chanser. Rent spelmässigt så finns som sagt en del att slipa på, men det som är viktigt att poängtera är att vi skapar målchanserna. Med lite mer kyla och tur inne i boxen hade vi lämnat skyttan med en säker vinst.


Positivt var att Milos Petkovic såg stabil ut i målet igen, något som är betryggade då alternativet bakom honom känns ganska tveksamt...  


Till provspelande Rodrigo Soria, hur skötte han sig? Argentinaren hade inte allt för mycket boll igår och när han väl hade det så hände det inte speciellt mycket. Sen ska man ju inte glömma bort att killen nog har varit förfrusen på heltid sen han kom hit, och endast fick 30 minuter att visa vad han gick för.


Det jag har hört är att killen ska vara vass på smålagsspel, och det är inte heller helt fel att näta i första matchen. Kanske kan denna Soria vara något för AIK i framtiden?


Pratade med Niklas Bergh igår och han var på bra humör, samma sak med de övriga skadade spelarna. Skönt att se att psyket finns där!


Sen kan man inte bli annat än imponerad av Bojan, han måste vara urtypen för ett fullblodsproffs. Sen han kom till AIK har det rent ut sagt varit ett helvete, fast trots allt så har han hållit huvudet högt och krigat sig tillbaka. Jag önskar Bojan all lycka den här säsongen! Det är han värd.


Intervjuer ifrån matchen ska komma upp på AIK Media under dagen.


Vi beger oss även till Hovet ikväll för att se hockeykrigarna ta sig an Västerås.

Syns vi där?


Kommentarer
Postat av: Peter

Lycka till Bojan..STOLTA AIK

2009-03-13 @ 15:13:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0