AIK- NorrköpingDen 27:e juni 2009, dagen då Dulee Johnson återigen spelade match för AIK. Den 5 juli 2009, dagen då Dulee återigen spelar en tävlingsmatch för AIK? Om man ser till hans insats idag (med två träningspass på nacken) så är det högst sannolikt. Han var lugn och trygg med bollen och sparkar aldrig iväg bollar till höger o vänster utan en klok tanke bakom beslutet. Att få se 70 minuter med en elegant dirigent som Ortiz och sedan ytterligare 20 minuter med den kylige Dulee Johnson värmer en som AIK:are.

Matchen i sin helhet var bra från AIK:s sida. Mycket chanser, hyfsad kvalitet på inlägg och frisparkar och en hel del fina kombinationer. Sen är det självklart inte godkänt att inte sätta bollen i nätet på våra chanser, numero diez får kanske öva lite på avsluten på nästa träning..och på straffar.

Norrköping var förvånansvärt bleka (en hel del skador) och var inte i närheten av det laget som slogs in i den sista sekunden i Svenska Cupen. Passivt och håglöst är en bra beskrivning, fast ändå det blev ju 1-1.

För övrigt är Hallstavik sjukt litet och själva idrottsplatsen var inget Nou camp heller, men gillar ändå dessa bortaresor som bjuder på allt från billig påfyllning på "Denny's Pizzeria" till galna speakers.


Intervjuer publicerat på hemsidan.
Kolla gärna in dagligen på "video" sidan på www.aikfotboll.se, vi lägger upp nya intervjuer nästan varje dag.

Kommentarer
Postat av: rikard aka lejonmix

EN sak när du intervjuar någon på engelska. Sluta säga AIK med engelskt uttal i dina intervjuer. det låter för hemskt "EJ AJ KEJ"FFSHälsa det till Oscar på GF också. Det är Pinsamt.

2009-06-30 @ 02:35:32
Postat av: J.

"Hwej!!

2012-11-03 @ 15:45:24
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0