AIK gör sin bästa affärDulee är alltså tillbaka i AIK och kontakten med Israel och Dulee  har varit pågående under en ganska lång tid, pratade med Björn häromdagen då jag som många andra tycker att denna övergång är något märklig, kanske då inte på det sportsliga planet utan alla de rubriker som #30 har skapat vid sidan både i Göteborg, Stockholm samt även Tel Aviv. På gräset har dock liberianen varit sagolik nästan alltid, det är oerhört ovanligt att denne man gör en dålig match. Hans återkomst i AIK gör oss väldigt starka på mitten, vilken balans i laget med Ortiz OCH Dulee, nu får vi ett av allsvenskans bästa innermitt utan tvekan.
 Det som dock övertygade mig var när Björn sa: ”AIK gör sin bästa affär någonsin” hade vi inte gjort det hade vi aldrig tagit honom tillbaka.
AIK fick sälja honom till synes i underkant men får tillbaka honom till ”bortskänkes”, får han ordning på livet vid sidan om Karlberg och Råsunda så kan vi nog sälja denne man får de 15 miljoner han kan bli värd om han är sig lik, glöm inte bort att han är i en perfekt ålder och fortsätter utvecklas.

Vet att många fans kanske känner sig tveksamma om övergången, men på ett sportsligt plan välkomnar jag absolut Dulee Johnson tillbaka till AIK och hoppas han är lika bra som i fornstora dagar.

Welcome back #30

Kommentarer
Postat av: voff

Vad är det för rubriker han har skapat i Tel Aviv?

2009-06-14 @ 16:44:02
Postat av: joel pro

grymt

2009-06-14 @ 16:49:25
Postat av: AIK!

Dulee är grym! Hoppas han blir lika bra som förut!

2009-06-14 @ 20:21:11
URL: http://fotbolloannat.fotbollsbloggar.nu
Postat av: Fotokatalogen

f*n vad fiin hon är <3 bloggbesokare.se

2012-11-03 @ 15:45:23
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0