AIK- Assyriska


Tjenare!

Jag ska inte bli långrandig, utan tänkte bara skriva några rader inför matchen imorgon. AIK tar alltså emot det starka superettanlaget Assyriska i morgondagens match, en match som troligtvis kommer att ställa en del frågor till AIK (numer ett flitigt använt uttryck från tränare Stahre). Assyriska har, som ni nog redan vet, några ex AIK:are i truppen, tyvärr så verkar både Marklund och Åslund vara otillgängliga för spel imorgon.

För AIK:s del så saknas Djordjic, Thorstensson, Özkan, Ortiz, Bergh, Burgic, Lundberg och Hooiveld. En lista som skönt nog inte bara består av skadade spelare. Lundberg spelar match med Väsby på förmiddagen medan Thorstensson, Özkan och Hooiveld får betraktas som försiktighetsåtgärder.

Om ni beger er till Skytteholm så kan ni  förutom att kolla på matchen, passa på att införskaffa ett årskort av självaste Jos Hooiveld och sen se till att uppdatera AIK-garderoben i AIK shoppen som har rea.  

Om ni stannar hemma så får ni nöja er med att lyssna på mig och Jesper Hofmann via s24. Förhoppningsvis så kommer sändningen fungera bättre än tidigare, varken jag eller Jesper är inblandade i själva pruduktionen av matchen, men vi har förstått att sändningskvaliteten inte alltid har varit den bästa.

Ha det!

För övrigt så är tre klipp publicerade på AIK Media inför matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0