www.aikfotboll.seVi ber om ursäkt för vår hemsida aikfotboll.se som numera aldrig fungerar. Det är det är det minsta en sida ska göra.

Sidan lider av en mängd fel; serverproblem, databasproblem och belastningsproblem för att nämna några. Vi arbetar såklart med att försöka få upp sidan igen så snart vi kan.

 Under tiden som sidan befinner sig i något kaosartat sjukdomstillstånd så kommer vi att publicera viktiga nyheter och uppdateringar här via bloggen. Är det något annat som ni behöver information om så får jag hänvisa till växeln 08-7359650 så länge.

Till något roligare. Den nya sidan som är på väg. Vi har kommit en bra bit på väg och ska ikväll eller imorgon bitti släppa på testanvändare.

Status för sajten är för närvarande:

* Alla funktioner som skall finnas med i första releasen är klara.
* Sajten är testad av Obiq AB (som gjort sajten och vi har jobbat internt med den en tid här på kansliet.
* Tester för att belastningstesta pågår under denna vecka. (och föregående)
* Det pågår fortfarande arbete med att fylla på med text och bild.
* Video finns än så länge inte med men vi räknar med att material kommer in denna vecka.
* All information på sajten sträcker sig just nu begränsat bak i tiden, ex nyheter 3 månader.
* Matchresultat och rapporter fungerar, dock finns inget redaktionellt material inlagt i denna del. Informationen som visas är likaså begränsad bakåt i tiden.

Den testgrupp som ska klicka sig runt ombedes att navigera runt och söka information på sajten och notera alla;

* eventuella buggar/felaktigheter - kolla att du kan återupprepa felet,
* information som på något sätt är svår/ologisk att hitta. mm mm.

Precis som tidigare så kan den som känner sig som en bra testanvändningskandidat höra av sig till mig, sophie.josefsson@aik.se så lägger jag till Dig i listan.

Håll ut!

Sophie Josefsson

Kommentarer
Postat av: Alex

Hoppas ni får ordning på Sveriges bästa fotbollssida. Vi är många som saknar klickandet där.

2009-04-07 @ 01:14:16
URL: http://www.aik.se
Postat av: Larssons brorsa

Pinsamt!

2009-04-07 @ 06:42:35
URL: http://laxrom.se
Postat av: Resurs

Sophie din mailadress verkar inte fungera, är den rätt?

2009-04-07 @ 10:43:23
Postat av: Coach

Jag blir på riktig orolig för vad det är för stollar som sköter den här hemsidan och vem som förhandlat kostnaden för hemsidesatsningen. Lägg ner skiten och återgå till AIK.se som alltid fungerar. Är trött på diverse försvarstal om plattform mm eftersom ni uppenbarligen inte har ngn aning om vad ni snackar om. Aikfotboll.se skulle jag själv kunna sätta upp på några dagar och placera den på ett säkert webbhotell till väldigt låg kostnad. Detta är ett skämt och det är inte konstigt att AIKs ekonomi ser ut som den gör.

2009-04-07 @ 11:59:06
Postat av: Tranåsgnagare

Ok aik.se funkade så varför byta, men aikfotboll var en lite mer fotbollsinriktad sida, tycker att det var ett bra initiativ. MEN varför hålla på att klaga, i dom flesta fall då man gör omstrukureringar och servenbyten m.m så blir det lite fel det får vi leva med. Dessutom ligger det mycket administrativt bakom så det e inte bara att hugga ett webhotel och köra på. Vi ska väl glädja oss åt AIK Fotboll som fått en kanonstart nu på säsongen och förhoppas på det guldet som vi väntat på så länge nu. Så Glädjs åt det roliga och lämmna klagantet på AIK:s sida till apor och sillstrypare som inte verkar ha nåt annat för sig än att snurra runt på våra domän för att iaf ha NÅT(!) att klaga på ( i brist på egen framgång?)Go Gnaget FcK the rest

2009-04-07 @ 12:15:31
Postat av: Rikard

Jag tycker också att aikfotboll.se ska läggas ner och fotbollen återgå till aik.se. Det är väl en AIK-familj? Dumt att splittra AIK-familjen med olika hemsidor.

2009-04-07 @ 14:06:44
Postat av: Anonym

AIK är mitt liv!!

2009-04-08 @ 10:30:08
Postat av: Johnny

Förstår inte vad ni klagar över. Endast för att det finns två hemsidor istället för en gör väl inte det att klubben är helt splittrad? Aik fotboll drar onekligen den absolut största skaran besökare om man jämför med andra klubbar i sverige. Det är då otroligt skönt och generöst av klubben att kunna erbjuda oss fotbollsfan en hemsida där vi har allt på en och samma plats utan att behöva klicka runt bland kurling, ishockey etc.Hoppas det händer något nytt med aikfotboll.se - hade varit grymt med en mer lättorienterad sida där allt väsentligt finns klart och tydligt! Det kommer bli skitgrymt hur som helst tror jag, längtar tills den kommer upp!

2009-04-12 @ 14:10:54
Postat av: Melissa Esbjornsson

Halla dar :) fin blogg du har


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0