Tåget lämnade perrongen och vi är inte med

När klockan väckte mig i morse vid 05:40 hoppades jag att det skulle bli en bra dag men satan vad fel jag hade, kom till busshållplatsen 06:11, bussen hade då redan passerat trots att den skulle gå 06:12. Hoppas den jävla busschauffören hamnar i en fartkontroll och blir av med körkortet. Jobbet var lika illa som det varit senare tid, oro för varsel och liknande men men, detta var ju kvällen AIK skulle slå SSK och kunna spela hem Elitserien i sista omgången men vad fel man hade.

När vi skall liveblogga från matchen så har vi datorn, strömkabeln och det mobila bredbandet men inte fan funkar det. Linan i Hovet gjorde oss inte överlyckliga heller därav den uteblivna rapporteringen.

Ett riktigt skitmål ger SSK 1-0 och därefter var det en tung uppförsbacke, knäcken kom nog efter 19:54 in i andra perioden då SSK gör 3-1. FAAAN, det blev inte mycket bättre och det är inte mycket att säga om matchen. Vi skulle givetvis tagit ett par intervjuver men allt kom med utan kameran....

Man känner sig tom, känns riktigt tungt efter ett nederlag som detta. Men det bådar riktigt gott inför kommande säsong, nu avslutar vi detta snyggt på Torsdag med en revansch på Västerås så kan man lämna denna scen med huvudet högt.


Grabbarna har mitt stöd och spelet dom gett oss på Hovet denna säsong skall ha en stor eloge, stödet som fanns idag vill vi se mer av.

Inte nog med att det mesta har gått åt helvete denna dag, Djurgården vinner med 1-0 i fotbollen på en straff.
Jag fick även betala 50:- för en dricka (Cola Zero) som Kviborg (Fan TV) skulle köpa åt mig...
Vad mer kan gå fel sista timmen på detta dygn?

Nu är det en ny dag i morgon och fotbollssäsongen är i rullning, det kommer bli full fokus på fotbollen i år och mycket kommer att finnas, synas och höras här på Blackbeat.

På Återseende, Tommy Saari

Kommentarer
Postat av: AIK oG

AIK hockey gjorde det bra iår, och förhoppningsvis har dom lärt sig mycket i årets kvalserie tänker på förluster som mot västerås 1-4 och växsjö 7-3 sånna matcher måste man vinna. Ändå fast AIK inte gick upp i Elitserien så har dom iallafall en plan. Och det är att gå upp 2010. Vi var nära i år och luktade lite på andra platsen i kvalserien. MEN NÄSTA ÅR GÅR VI TAMEFAN UPP! Allmänna Idrottsklubben AIK för evigt trogen.

2009-04-06 @ 23:54:46
Postat av: Tommy Saari

Är helt och hållet inne på din linje, grabbarna har gjort ett riktigt bra år och med ev tillkommande spetskompetens kan det bli en riktigt spännande säsong som kommer.

2009-04-07 @ 07:43:46
URL: http://aikmedia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0