En tuff start får ses som del i utbildningenEfter tre omgångar i Superettan står vi på noll poäng.
Väsby United har haft tuffa serieupptakter förut, men det är lika bra att erkänna det alla redan vet, det här var varken den start vi trott, eller hoppats på. Att vinna matcher är också en viktig del av spelarutbildningen och givetvis hade det varit mycket bättre om vi stod på nio poäng.
Nu är läget som det är och utmaningen spelarna står inför blir en del av utbildningen.

I de här lägena är det lätt att börja prata om vad man inte har. Om vilka spelare som har försvunnit, börja rabbla namn på kvalité som nu är någon annanstans.
Vi väljer att istället se på vad vi har.
Vi har Niklas Backman på väg in i spel igen. En av Superettans bästa försvarare förra säsongen har bara spelat en av de inledande tre matcherna.
Vi har Hezha Agai, som också han bara har spelat en av tre matcher på grund av skada och avstängning. Hezha är en spelare som besitter viktiga egenskaper både offensivt och defensivt. Med honom på banan får vi en ytterligare dimension i vårt spel.
Vi har unga offensiva spelare i Magnus Eriksson, Omar Eddahri och AIK-lånen Pontus Engblom och Daniel Gustavsson. Det här är killar som alla är födda på 90-talet och kommer göra ett antal poäng i seriespelet.
Vi har en stomme med rutinerade spelare. Spelare som Daniel Johansson, Peter Motas och David Nordbeck bidrar med en inställning som visar hur påkopplad man måste vara. Den sprider sig till de unga killarna.

Vi pratar mycket om att framhäva vinnarmentalitet och mod.
Just mod kommer behövas nu.
Mod att fortsätta tro på vår spelidé och fortsätta spela fotboll. Gör vi det så kommer vi vinna matcher för kvalité och skicklighet finns det i den här truppen.

Ni som vill se de här killarna spela och samtidigt kolla in AIK's nästa motståndare i Allsvenskan har  chansen att göra det redan på söndag. Då tar vi emot Helsingborgs IF i Svenska Cupen, kl. 17.00 på Vilundavallen.
Vill ni stötta vår verksamhet och samtidigt se våra matcherna till ett förmånligt pris kan ni göra det genom att köpa ett säsongskort till Vilunda. Det kostar endast 450 kronor och ger fri entré till alla hemmamatcher.
Information om hur man köper ett sånt hittar ni på http://www.vasby-fotboll.nu/ eller så mailar ni en förfrågan till info@vasby-fotboll.nu
Väl mött på Vilunda.

På återseende.

Lukas Syberyjski, Väsby United (LS)


Kommentarer
Postat av: ...

Sluta skicka in era bloggar, vem fan bryr sig?Kom igen nu Väsby!

2009-04-25 @ 19:32:48
Postat av: norrort

vad kostar inträdet?

2009-04-26 @ 11:43:52
Postat av: Marcus Å

Men för fan Blackbeat, fixa något slags skydd så vi slipper allt spam.

2009-04-26 @ 15:23:43
Postat av: Sebbe

Ta bort kommentardelen... Vill man någonting speciellt kan man väl alltid maila er tycker jag. Sjukt irriterande att se folk spamma med sina egna skitbloggar.

2009-04-26 @ 16:21:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0