Allmänt


Tjena!

Såhär dagen efter Sirius- AIK så var det tänkt att resereportaget från matchen skulle ha publicerats, fast som så många gånger förr så finns det ett MEN. Kameran (eller bandet?) strular och piper på högvarv så det har tyvärr inte varit möjligt att redigera filmen än. Men vi jobbar självklart på det. 

Hatar att be om ursäkt för saker, men tänkte säga att om filmen kommer upp så innehåller den inte en intervju med Jens Andersson (som var tänkt) eller ett snack med Tommy om hans suspekta ÖIS bakgrund. Först och främst för att batteriet tog slut och för att Tommy inte följde med på resan. Men vi uppskattar verkligen tipsen och önskemålen, fortsätt med det! Och det ska även nämnas att en hel del andra underhållande saker fångades upp med kameran. 

Om jag ska nämna något positivt så var det idag dags för Studio AIK premiär, och programmet kommer upp inom kort. Gäster var Bojan och Djurgårds Wille. Två personer som definitivt gillar att höra sina egna röster, det har ni nog märkt sedan tidigare...

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken dag menas med "inom kort"? ;)

2009-05-14 @ 21:25:11
Postat av: Filip

JAG VILL HA STUDIO AIK NU!!!;)

2009-05-14 @ 22:14:34
Postat av: Anonym

upp med Studio AIK då????

2009-05-14 @ 22:49:52
Postat av: Lukas

Programmet ska redigeras av Onside först, bör komma upp under morgondagen.

2009-05-15 @ 00:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0