Sandslott, solenergi och humörsvängningar!


 

 

 

 

 

Linda Sembrant.

 

 

Jag ska försöka få tilldet här med mellanslag i detta inlägg, så det blir lite enklare att läsa. Dethar inte blivit rätt då texten lagts upp på bloggen. Tredje gången gillt nukanske!

 

 

Detta har känts som en avde längsta dagarna jag varit med om, så vi får se vad jag lyckas komma ihågatt återberätta för er och hur sammanhängande det blir! 

 

Efter frukosten blev vitillsagda att lämna bollarna hemma. Alla såg ut som stora frågetecken. Vad görman på en fotbollsplan utan boll? Springa kan man göra hemma i kylan! Liteförvirring och fundersamhet uppstod i truppen, men dem flesta gjorde självklartsom vi blev tillsagda.

 

Väl nere påträningsplanen möttes vi av tre ord: ”Vem var det?” Denna fråga ställdes ettantal gånger och ingen hade något svar.

Under natten hade dettydligen busats. Utanför ledarnas balkong hade utsikten förändrats. Enkundvagn, en brandsläckare, en skylt, en stor kvist och stenar som låg formatsom ett hjärta hade placerats ut strategiskt. Västarna som vädrats syntes intetill. Ingen erkände händelsen utan vi fick istället 5 minuter på oss att hämtabollarna. Vi vet fortfarande inte vem/vilka som är skyldiga till dådet, menmisstankar finns mot ett herrlag på hotellområdet.

 

Träningen bjöd påpassningsövning, tvåmålsspel och keepboll!

 

Här i Spanien ätsmåltiderna betydligt senare än vad vi är vana vid hemma och det har minst sagtorsakat ostabilt humör. Eftermiddagsträningen drog igång vid 2 tiden medkvaddar. Här märktes humörsvängningarna ordentligt. Vissa verkade ha fåttsolsting redan. Stämningen var spänd vilket kommenterades ett antal gånger medhånliknande tonfall… ”nu börjar det bli dålig stämning”, ”vilken dåligstämning”, ”inte ska vi bli osams” osv. Detta löste inte problemet… meneftersom lättades det hela upp och folk fick nästan ont av allt skratt.

Lite en mot en blev detinnan det var dags för individuell träning. Några fortsatte med en mot en, vissa sköt och andra övade mottag och tillslag. 

 

I med yoghurt och frukt efter träning och sen snabb dusch innan vi samlades igen. Nu var det dags för lite teambuilding. Promenad tillsammans ner till stranden där vi delades in i fyralag. Lag Åström, lag Höglund, lag Simonsson och lag Sembrant. Vi fick 25minuter på oss att bygga det snyggaste sandslottet. Bilder kommer upp senare dåjag inte har tillgång till dem nu. Domarteamet bestod av ledarna där Hasse ärden som är mest mottaglig för mutor. Det blev vinst för lag Höglund. Stortgrattis till Frida, Honken, Kimmy och Linkan! Kul för er! 

Herrarna spelar golf, vi står på alla fyra och bygger sandslott!

Frågesport blev det påvägen hem från stranden. Jag återkommer med resultaten, dem får vi imorgon. Menmitt lag bestående av Emelie K-W, Emilia och Lundh är inte vinsttippade, för vi chansade på alla elva frågorna! Det viktiga är att deltaga, inte att vinna. Eller? Vi var inte bittra efter sandslotts-tävlingen! 

 

Väl tillbaka på hotellethade klockan hunnit bli 18. Middagen serveras 19.30 här. Men i och med att vivarit ute i stort sett hela dagen drog sig folk tillbaka på sina rum. I väntanpå mat går vi på solenergi här. Tur att folk drog sig undan för solen hade nugått i moln! Annars hade det nog med dagens humörsvängningar på alla håll och kanter blivit mer än en dispyt! 

 

 

På återseende!

 


Kommentarer
Postat av: Stockholm

Härligt inlägg!

2009-03-19 @ 00:09:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0