Tillbaka.....

Då är man tillbaka i verkligheten och kul kan det knappast vara, dels så är det alldeles för kallt, dels så har Tomi brutit benet eller ja båda benen och missar hela året. En mycket bra kille som alltid är glad och lagom finskt-galen i sättet att vara, en kille som missar en av karriärens viktigtaste säsonger för egen del med en stundade allsvenska och ett historiskt U-21 EM som skall spelas i sommar. Istället blir det nog en hel del hoppande på kryckor och att stödja "Örat".

Jag tror för övrigt att Daniel Örlund inte bara står i alla årets matcher utan åter blir en AIK hjälte, han fick mycket skit förra året och skeppades slutligen iväg, nu har han mognat av den stormen och kommer tillbaka mycket starkare.

Vad händer nu då undrar ni när jag är tillbaka på kontoret, jo idag kommer jag och Oscar (prao kille från Ystad) arbeta och planera veckan, ska planera in Studio AIK och hur vi ska lägga upp säsongen.

Pratade på väg in med Anders om "Borta-fighterna" som kommer sändas i restuarangen är det tänkt, dyrt som satan är det med och vi måste kolla hur många som kan tänka sig komma varje bortamatch, jag är av den uppfattningen att det kommer inst 150 pers varje match, öl och mat finns, dessutom är det BARA GNAGARE där uppe i AIK borgen, det kan ju inte bli bättre, vad tror ni?

EXTRA EXTRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Under perioden 9-13 mars kommer AIK att ha en argentinsk provspelare vid namn Rodrigo Soria i truppen. Soria är en offensivt balanserad spelare född 1987 och har tillhört Boca Juniors 2003-05 och Quilmes 2005-09.

- Detta är ett tips vi fått. På mycket kort varsel visade det sig att det var möjligt att testa honom i vår egen verksamhet utan någon kostnad och då ville vi ta den möjligheten. Vi har våran strategi i hur vi letar spelare till AIK och i den utesluter vi inget spår som kan vara gynnsamt för AIK, säger tf sportchef Björn Wesström.

 

22 år 

Offensiv mittfältare

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 

Jag kollar med Björn idag och skickar in intervju till er!

 

Laget fotas idag och jag är på plats och kollar av läget, vill ni ha någon fråga besvarad eller nåt annat jag kan göra för er??

 

 

Återkommer senare!

 

// Cee



Kommentarer
Postat av: furten

Välkommen hem till kylan

Kommer AIK Media följa ner till Spanien och sända sköna klipp ?

2009-03-09 @ 12:15:24
Postat av: Xalle

Visa matcherna i restaurangen vore grymt. Men jag skulle räkna hem matcherna som enbart sänds på säsongskortet och inte budgetera med dem som går på vanlig TV eller Canal plus. Och se fan till att det är bra kvalitet och ljud också annars kommer folk falla ifrån sakta men säkert.

2009-03-09 @ 12:38:23
Postat av: Danne

Ja visst kan det vara jättebra att visa matcherna i restaurangen, men om det är så pass dyrt så blir det ju jätteviktigt att få dit många. Och går det verkligen att ge många en bra tittarupplevelse i den lokalen?



Man vet ju från de supportermöten man varit på att det bara är några få längst fram som ser nånting av scenen, där jag antar att matchen kommer att visas.



För det finns väl inga planer på en massa plattskärmar a la Olearys utplacerade i lokalen?

Det om något måste ju kosta deg...



Går det att lösa vore det helschysst iaf!

2009-03-11 @ 11:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0