Thorsten från Malaga....Dag 4



Varmt isbad, The T-List och gnutta jämställdhet

God eftermiddag AIK-vänner och alla ni arbetströtta människor som har aikmedia-bloggen som startsida. Klockan är 16.00 och vår lediga eftermiddag övergår om en timme till ett teoripass. Vi har fått veta att det blir ungefär en timmes teori, jag återkommer imorgon med en rapport hur lång tid det tog innan folk tappade koncentrationen.

Träningen imorse var återhämtning för oss som spelade och ett rejält fotbollspass för de andra. Fotbollspasset bjöd på en stekhet Bojent som sprutade in mål i en sådan omfattning att jag och de andra anfallarna börjar oroa oss. Efter träningen var det isbad, något som vi testade i Sydafrika och som vi ska fortsätta med under säsongen för maximal återhämtning. Isbadet idag var dock av annorlunda karaktär då det visade sig att vi helt enkelt klev i hotellets pool. En gissning är att det var runt 15 grader, inte så mycket is-känsla över det (i Sydafrika var det runt 6-10 grader). Lik förbannat gör vi vad vi blir tillsagda att göra. Isbadets största förvandling stod Gabbe för. Första minuten såg han ut som att vattnet var 0-gradigt för att någon minut senare bestämma sig för att ta av sig tröjan. Jos skvätte väldigt mycket vatten, min rumskompis har ett psyke som milt sagt är schizofrent, han pendlar mellan 7-45 år under en vanlig dag.

Har självklart gått igenom de kommentarer ni skrivit om bloggen och vad ni vill läsa om. Eftersom hela 20 % (låter bättre än två av tio) ville se någon form att lista ska jag självklart bjuda på något sådant. Ska även försöka leverera något slags resonemang om hur vi ser på spelformationer under veckan.

”The T-list” idag blir ett hopkok av saker som hänt under lägret hittills.
Lagets ofrivilliga golfare: Walid och Yussuf. Uppvisningen på driving-rangen idag innehöll mycket humor och tävlingsinstinkt men desto mindre golfteknik. Men Yussuf vann, eller?


Lagets roligaste: Kenny. Väldigt subjektivt vad som är bra humor men jag tror fler i laget håller med. Den gode engelsmannen behärskar all sorts humor och är så rapp i käften att man ibland undrar om han skriver nytt material innan vi samlas.

Lagets Nisse: Nils-Erik Johansson.
Lagets matkritiker: Markus Jonsson. När potatismoset vid dagens lunch var garnerat med persilja ville Jonsson omedelbart uppgradera restaurangen till två stjärnor i Michelinguiden.



Lagets Idol-Kevin: Kevin såklart. Hamnade vid flygeln i hotellreceptionen där han retade gallfeber på Bojan. Bojan hävdade bestämt att Kevin bara kan två låtar och att han måste lära sig nytt material.


Lagets snake (läs: orm): Pertan. Är enligt CH lagets största orm vilket för att förtydliga innebär att Pertan är… lite lurig?!

Lagets intellektuelle: Ivan, som på flyget ner läste Platon. Det är mäktigt.

Lagets omedvetet roligaste: Vår naprapat Luis. Går inte att beskriva men Luis har alltid svar på tal och får än att börja skratta.

Det får räcka så för den här gången, listor kan man ju alltid göra fler av. Läste förresten att damlaget får sola på sitt läger, till och med under träning (läs: uppkavlade shorts och tröjor). Hade det skett hos oss hade ledarstaben stämt av direkt. Fråga bara DG som under ett av de första passen i Sydafrika kom med shorts så långt uppdragna att det såg ut som Speedos. När han dessutom hade den där karakteristiska doften av Hawaiian Tropic tror jag ledarstaben såg lite rött. Men så är det väl, fotbollsvärlden är långt ifrån jämställd, tjejerna har det alltid bättre.

/Thorsten 

Kommentarer
Postat av: Sundance

Det bli ju bara bättre och bättre det här! Helt klart dagens höjdpunkt, i ett numera soligt Stockholm!

2009-03-18 @ 17:04:35
Postat av: Oscar

Bra Thorsten. Du får väldigt gärna göra en lång utläggning om dina känslor rörande AIK och dif. Jag vet att du höll på dif tidigare, utveckla gärna hur du förändrades till att hålla på AIK; orsaker och hur dina känslor för respektive lag tar sig uttryck i dagsläget. Skippa klyschor som "eftersom jag spelar i AIK är jag AIK:are" osv.

2009-03-18 @ 17:24:29
Postat av: Henrik

Riktigt roligt att lästa Thorsten, tack för ett underhållande dagboksinlägg!

Fler listor av den där typen, det är kul att veta lite om de olika personligheterna i laget!

2009-03-18 @ 17:34:14
Postat av: jimmy

du är en grym bloggare Thorsten!

Inget konstigt att Kenny är roligast, han är ju från England.

2009-03-18 @ 17:39:36
Postat av: staralfur

fyfan, den här bloggen är ju dagens höjdpunkt. riktigt rolig och intressant läsning.

2009-03-18 @ 18:25:38
Postat av: Pavey #14

Mmm det hade varit mycket intressant att veta hur mycket djurgårdare du egentligen är eller har varit :)

2009-03-18 @ 18:39:09
Postat av: Edvin

Ja, vad kan man säga, cementerar en plats i aik-hjärtan med skrivandet, sjukt intressant och häftigt. Tack för listan!

Vore faktiskt lite roligt med att få veta mer om dif, var det säsongskort el dylikt?

Annars är det bara att fortsätta, vår törst går inte att släcka!

2009-03-18 @ 19:14:13
URL: http://.
Postat av: Rubarthist

Jag är rent generellt en motståndare till bloggar, men detta är ju faktiskt briljant på riktigt. Bloggen var bra redan från början och har sedan gått rakt uppåt med detta som det bästa inlägget! Politiskt inkorrekt ironi är alltid uppskattat.



Att den övermäktige Obolo läser Platon måste vi ju nästan göra en ramsa om.



Tack vare bloggen ser jag Thorsten som gjuten bredvid Platon i startelvan mot Halmstad.

2009-03-18 @ 19:17:14
URL: http://www.sportalare.se
Postat av: Jacob

Fan thorstensson du går från klarhet till klarhet, skrattar högt flera gånger när man läser bloggandet!Underbart å få höra hur det är/går med laget också!

Har sånt jävla sug nu efter 5e april så det är inte klokt haha

2009-03-18 @ 20:44:50
Postat av: April5th

Bra grejer! Fortsätt så här Thorsten!



Bara två och en halv veckor kvar nu!

2009-03-18 @ 21:52:47
Postat av: Dempa

För mig spelar det absolut ingen roll om Thorsten gått på en dif-match eller två med sin familj för flera år sen. Han spelar i AIK och är en av oss, precis som Krister Nordin och Nebojsa.

2009-03-18 @ 22:04:05
Postat av: Solna

Är det en tatuering vi skymtar på bilden?



I så fall vad?

2009-03-19 @ 00:31:37
Postat av: dif-dementi från Initierad

Bara för att en förvirrad pappa Lasse eventuellt tog med sonen på någon dif match i unga år, innebär det ju inte att grabben per definition blivit smittad. Nu ryktas det även att fadern ses försiktigt/trevande heja på gnaget på Skytteholm, det finns hopp för familjen ! Kul blogg Thorsten !

2009-03-19 @ 09:04:49
Postat av: Mark

Jävligt bra blogg!

2009-03-19 @ 15:45:31
Postat av: Mark

Jävligt bra blogg!

2009-03-19 @ 15:45:48
Postat av: Niklas

Mycket rolig läsning Thorsten! Du har skriftets gåva.







Pavey #14



Tyst förfan, dina inlägg är alltid så jävla ointressant och betydelselösa såväl här som på gnagarforum.



2009-03-19 @ 18:04:26
Postat av: Tommy

Underbart. Älskar bilden med Kennys enorma glas och piano häng.

2009-03-19 @ 22:11:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0