Stenkastning, träd och träning!

 

Linda Sembrant.
 

Natten bjöd på stenkastning och märkliga drömmar, där Lindqvist figurerade på mer än ett håll.
Annica och Fia vaknade mitt i natten av att någon kastade sten på fönstret.Konstigt beteende mitt i natten. Vi misstänker italienarna som bor alldelesbredvid. De röker som skorstenar under dagen och verkar festa hårt på natten.Borde eventuellt vara dem som bär ansvaret för händelsen med kundvagnen. Lucasbor i samma hus och han är alltid lite sen till frukosten… o ser då dessut om lite småmosig ut. Vi börjar undra om han leder dessa styrkor och jävlas medoss!? Vi får försöka luska lite i det, svar kommer kanske i eftermiddag då jagoch Annica tänkte försöka oss på en intervju med Lucas. Vi tänkte att både Ni och vi skulle få veta lite mer om killen på AIK Media.

 

Hanna ”Folke”Folkesson, lagets perfektionist när det gäller kläder gick med sitt insydda träningslinne in i ett träd imorse på vägen till träningen. Vi fick våra nya träningskläder inför resan, men hon hann besöka skräddaren för att ordna perfekt passform. Allt för att få bra resultat då fotografen Anders laddar med kameran!

 

Träningen innehöll teknik, passningsövning, spel 7 mot 7 och sedan avslutningsvis blev det omställningar 3 mot 2. Härlig fart och humörsvängningarna verkar vara under lite mer kontroll idag. Det är bara början av dagen så jag ska inte säga förmycket!

 

Solen fortsätter attskina på oss, underbart!

Nu är det lunch och sedan möte innan det halv 4 är dags för nästa träningspass. 


Kommentarer
Postat av: Tommy Saari

Härligt, ta reda på allt om slyngeln Lucas/Lukas. Men glöm inte fråga vilken skostorlek han har, ca 64 skulle jag gissa på.

2009-03-19 @ 15:17:58
URL: http://aikmedia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0