Sista inlägget från Spanien!

Linda Sembrant.

Nu är det dags försista blogginlägget. Jag ville ju som resten av laget sola lite här påeftermiddagen så jag ska nu snabbt försöka summera sista tiden.

 

Som jag anade så vanninte mitt lag frågesporttävlingen igår, men vi tog dock två helt otippade men starkapoäng. Vinnare var lag Åström med 6 poäng. Där ingick Bacon, Lollo och Folke.Jag skrev att bilder på våra sandslott skulle läggas upp, men tyvärr går intedetta att genomföra pga tekniska omständigheter. Totalvinnaren blir med största sannolikhet fröken Höglund! 

 

 

Hasse, veckansutblomning!

 

Om det är någon somverkligen blommat ut denna vecka så är det vår assisterande coach Hans Friman.Hasse var i sitt esse under eftermiddagspasset. Kommentarerna flödade så jagtänkte dela med mig av några.

 

 

”Ikväll kommer ormen fram”

Innan eftermiddagspasset drog igång kläckte Hasse denna kommentar. En ledig kvällväntade och han skulle förklara hur han skulle dansa. Kommentaren följdes av endans som inte kan beskrivas med ord.

 

 

”Nu är kvaliteten dålig. Det fattar till och med Lukas som inte förstår så mycket”

I slutet av träningenblev det lite tävlingar. Från straffområdeslinjen skulle vi träffa ribban ochdet var inte många träffade rätt. Då fällde han den här minnesvärdekommentaren, samtidigt som Lukas stod bakom hans rygg.

 

”Vafan var det som var bra med det?”

Som ni säkert lästtidigare så är Hammarby även här på träningsläger. Deras träning drog igångdirekt efter vår. Hasse sittandes bredvid planen tittar upp precis innantränaren blir lyrisk och tycker att prestationen var lysande. Då är Hasse snabbmed repliken ovan. Det roliga med det här är att just Hasse brukar vara snabbmed hyllningarna innan han ens sätt resultatet av prestationen.

Hasse är som Lukas beskrev det i min och Annicas intervju med honom: Konstig! Intervjun bjöd påmånga avslöjanden, men det är Lukas som sitter på materialet så vi får se vadhan bjuder er läsare på!

 

 

Efter träningen igår hade vi en ledig kväll. Ledarna drog in till staden och åt på en svensk restaurang, saknar dem Sverige så mycket? Vi har ju endast varit borta i ett par dagar. Vi andra plus Lukas tog oss ner mot stranden och käkade.

  

När vi korsade en väg så syntes en bil i horisonten. Emma Lindqvist skrek till och sprang fort upp på trottoaren, trots att resten av klungen sansat lunkade över.

 

Middagen blev lyckad, maten god och stämningen på topp. 

Annica bjöd inte på något trots att hon drog upp hundra Eurosedeln som om det vore toalettpapper.

  

Göteborgsfostrade Frida Höglund verkar inte ha koll på Sverigekartan. Hon menade på att AIK Hockey skulle spela derby mot Skellefteå, när det i själva verket varSödertälje som stod för motståndet. Trots att hon blev rättad så upprepadesmisstaget flera gånger. Kanske beror detta på att göteborgare tycker att västkusten är Sveriges framsida… hon verkar vara nonchalant inför resten av Sverigekartan.

 

Fredagen har innehållit sovmorgon, träning och sol.

Inför lägret fick viäven nya bollar, det verkar som att vi tillslut anpassat oss och hittatkänslan. Idag på träningens tävlingar träffades ribban både en och tre gånger!

 

Nu är bussen här och jag hinner tyvärr inte bjuda på något mer för den här gången! Hoppas det har varit lite underhållande läsning.

 

TACK för mig!

Sembrant

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Boateng 3 poäng

Tackar för att vi fått ta del hur ni har det i damlaget. Kul läsning. Lycka till i år och se till att tvåla till Umeå och de andra ordentligt!

2009-03-21 @ 11:19:54
Postat av: Marcus Å

Mycket trevlig läsning! Lycka till under säsongen!

2009-03-21 @ 12:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0