Linda Sembrant från Alicante

Visst är det underbart med sol? Det gör det så mycket lättare att kliva upp på morgonen… Annat var det förra året! Då var snö och elände i Tyskland. Tänkte att jag ska visa en bild så ni förstår hur mycket gladare vi är av att få vakna upp med sol och fågelkvitter i Spanien istället!

 

Vi bor två och två, och dem flesta verkade ha sovit bra inatt. Men en lägenhet stod tom samtidigt som dem sov fyra stycken i en annan. Värmeproblem var anledningen, så dem sökte sig över till grannarna som självklart ställde upp med öppna armar! En låg i skarven i dubbelsängen medan den andra i soffan.

Första träningspasset drog igång halv 10 imorse. Fotbollsplanen ligger alldeles bredvid hotellet vilket är otrolig skönt. Lagets försiktiga svärmorsdröm Emma ”Linkan” Lindqvist bör dock gå i förväg för att ta sig över de två vägarna som ska passeras så hon kommer i tid!
”Det är inte som i Sverige, bilarna kanske inte stannar…”

Det blev teknik, Hasses passningsövning och 1 mot 1. Därefter var det spel 7 mot 7, en jämn match som slutade 2-2 och fick avgöras på straffar!

1 mot 1 spelet dominerades av försvarsspelarna och målvakternas fantastiska spel. Lite grinigt från de offensivas sida och självklart massa klagomål på passningar osv. Att man aldrig kan gå till sig själv och inse vart felet ligger!? J

Straffdramat slutade med Orange seger! Alla spelare la en varsin straff, och straff efter straff hamnade i nätmaskorna. Det stod 8-7 till det Oranga laget då Emma Lundh klev fram för att lägga sista straffen. Sykningarna drog igång ordentligt och det lönades! Straffen sköts i stolpen och vinsten för det Oranga laget var ett faktum! Johanna ”Bacon” Baecklund, Emelie ”Öl” Ölander, Elin ”Kalle” Karlsson, Louise ”Lollo” Fors, Kimberly ”Kimmy” Gustafson, Emelie Karlsson-Wedin och jag Sempan Sembrant jublade! Fantastiskt tajmat att fotografen Anders H närvarade under träningen och kunde ta ett lagfoto av det segrande laget!

 

Herrarna verkar avverka film efter film i Malaga. Vad gör då damlaget mellan träningarna? Till skillnad från herrarna har vi bara råd att vara borta i fem dagar, så brännan ligger i fokus! Alltså blev det lite häng vid poolen. Lollo och Lundh, lagets två pressare kunde man ständigat hitta där. Det är också dessa två som viker upp shortsen hundra varv då vi tränar! Oljan flödade på flera håll och kroppar! Helene ”Honken” Holmgren åkte i poolen med huvudet före! Patric tog sig ett frivilligt dopp genom att elegant (?) hoppa från poolkanten. Det liknade mest en 10-åring som var på utlandssemster för första gången!

Pass två blev ett lättare pass och mer individanpassat. Det startades med lite lattj i kvadrater. En och annan tunnel bjöds det på. Det blev sedan lite teknik. Jag var ungefär lika bra som på bilden, som Lukas la upp på mig! Fantastisk, tack!

Träningen avslutades med avslut av olika varianter, utifrån den postition man spelar på. Vi fick se många snygga mål. Emilia var inte och leka med på sina distansskott. Inläggen hade klass och likaså många avslut. Men visst gjordes det en del mindre bra prestationer också Den största missen svarade Annica för. Hon sköt över nätet och in i höghusets trapphus. Som tur var ingen skada skedd. Vår ordförande Anders stod för en fantastisk prestation genom att klättra över staket och andra hinder och upp de fyra våningarna för att sedan äntligen hitta bollen. Annica som redan räknat med löneavdrag kunde slappna av igen.

Lollo lattjade lite med Lukas… stackarn åkte på en och annan tunnel men såg inte alltför knäckt ut ändå!

 

Dags för en efterlängtad middag med tanke på att vi slutade träna för 2,5 timmar sen. Sedan väntar lite matchgenomgång av söndagens möte med Bajen.

Det har varit en bra första dag på lägret och brännan är röd på vissa håll!


Kommentarer
Postat av: Wille

haha heja Lukas

2009-03-18 @ 16:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0