Jaha.....vad kul med vinst!


Hej på er alla, igår hade vi en grej som hette: FÖRSTEN IN, igår var det försten in på The Terrace och vinnaren fick en tröja, den lycklige var Bengt Wallman som kom dit dryga 20 minuter efter inlägget, bra jobbat "Bengan".

Vi har sjukt mycket besökare nu på vår Blackbeat och det gillar jag skarpt, några stör sig på vissa saker och det får man kallt räkna med ibland, senaste "vad fan Cee" är mina många punkter.................. Jag sticker ut och kommer fortsätta med det.............

Vi live-bloggade från hockeyn igår, vet inte om någon läste det då matchen visades i TV och man kunde höra den på radion med säkert, förutom alla andra duktiga webb-sidor som skrev om matchen med så var vi typ nr 98 i ledet.....men om 1 person läste så är vi nöjda!

Alla hockey intervjuer flyttas som jag tidigare sagt till Blackbeat, det sparar oss en massa redigerings jobb samt att vi kan få mer trafik till denna sida..........

Fick mail av Joakim Hall:

AIK har redan spelat för långtidsskadade Tomi Maanoja. Till första träningsmatchen, som äger rum nu på söndag, gör supportergänget Råsunda FC samma sak för den finske målvakten.

 

Söndagen den 22 mars spelar Råsunda FC sin första riktiga träningsmatch för året då  Stockholm Snipers tar emot på Hägerstensåsens BP klockan 15:00. Råsunda FC beslutade sig tidigt för att spela matchen för AIK:s finske keeper Tomi Maanoja som råkade ut för ett elakt benbrott tidigare under AIK:s försäsong.

 

Vi funderade en del på vad vi skulle kunna göra för att visa vår uppskattning för den finske U21-landslagsmålvakten. Blommor och choklad ratades snabbt, han känner inte oss och vi känner inte honom. Men vi ville ändå göra någonting speciellt för att uppmuntra Maanoja, och vad kan vara mer speciellt än att ett supporterlag spelar en match för en av favoritklubbens spelare? Sagt och gjort, på söndag är det alltså dags.

 

Åbro har hjälpt till med utrustning och även Ronnie Smith från Smith’s Bil har stöttat oss vilket gjort att vi kunnat ta fram speciella tröjor till matchen. Vid ett senare tillfälle kommer vi att besöka Tomi, ge honom en av matchtröjorna samt ett inramat lagfoto.

 

Båda lagen spelar i division sju. Kom gärna förbi och stötta oss på söndag samt för att titta på lite förstklassig supporterfotboll!

 

Stockholm Snipers – Råsunda FC

Hägerstensåsens BP (T-bana Hägerstensåsen)

Söndag 22/3 klockan 15:00.

 

Mvh Joakim Hall, ordförande Råsunda FC

www.rasundafc.se

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bra jobbat Jocke!

 

 

 

Ikväll ser vi fram emot "Thorsten" och "Sempan" igen från lägren i Spanien.

 

 

Imorgon skall jag ha möten om Studio AIK 09 och även med Daniel Olemyr ang förbättring om Blackbeat......

 

 

Cee


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0