Genrep

Idag är det dags, det  skall vara nu laget visar att det är från början vi är med. Dock är det ett genrep men det är nu det skall visas att om chans på guldet skall finnas då måste man vara med från början och det är idag. Min egen förväntan är att det i stort sett är en tilltänkt startelva som kommer att presenteras på Råsunda, laget som skall stega in för 30 000 (?) åskådare i premiären, laget som skall visa Halmstad att dom inte kommer att åka hem med tre poäng i premiäromgången. Visst klyschor som premiär är alltid en premiär men det är fan inte bara ett lag som har premiäromgången på Råsunda, det skall bärgas tre poäng. Som det är sagt är Råsunda AIK:s borg och ingen skall visa oss hur fotboll skall spelas, än mindre åka från Solna med våra poäng.


Det är idag man vill se tecken på att förra året är glömt sedan länge och varje match är en kamp om det stundande guldet, ett guld som skall bärgas till Råsunda med passion, skicklighet, stort ledarskap men framförallt en stor support från Östra,Västra men definitivt Norra Stå. Man har sett, läst och hört tidigare att vad är klubben utan sina supportrar? Det är den 12:e spelaren som man vill höra pusha grabbarna, den spelaren som finns varje säsong, den spelaren som har ett livstidskontrakt det är just den spelaren som kommer att göra Råsunda till ett helvete för alla lag som kommer.

www.hifdif.se kommer inte att kunna rubba AIK i år, kommer dom någonsin kunna göra det?

Med stödet som finns så kan Råsunda alla gånger fyllas till premiären, vilka vill inte se Özkan spela en premiär match eller att se Bojan med en revanschlusta,att se Kevin W kriga till sig en ordinarie plats, att se vem fan den där styrande Holländaren i försvaret är.

Detta kan bli ett mycket intressant år men var med från början, gör oss sällskap i premiären.


Mvh Tommy Saari

Kommentarer
Postat av: Robert

bra skrivet, alla till borgen!

2009-03-28 @ 11:36:52
Postat av: Affe

Fick fan rysningar när ja läste de där :D

Alla till Råsunda så ska Halmstad få se på en helvetes premiär!

2009-03-28 @ 12:18:29
Postat av: Gnagaren

Sämst kvalité på sändningen, e ju fan ingen bild

2009-03-28 @ 12:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0