Tommy har ordet.....

Hej, mitt namn är Tommy Saari och jag är en av fyra som kommer arbeta med AIK från insidan och ut till supportrarna och allmänheten. 
Jag är 29 år gammal och ger mig nu in på andra året som aktiv i arbetet med AIK, AIK Media och föreningen i stort, första året var mycket lärosamt och det skall bli minst lika intressant kommande säsong gällande både hockey, fotboll men likaväl innebandyn som närmar sig slutspel.
 
Jag har flyttat upp från Göteborg för ett år sedan och planerna ser nu ut att bli kvar här, arbetet med klubben och föreningen från insidan som kommer nu skall bli mycket intressant och vi kommer att behöva just era synpunkter samt önskemål om vad ni vill ha reda på och vad ni vill veta gällande spelare, rykten, nyförvärv eller om det finns några nyheter som vi skulle kunna publicera tex kommande arena fråga.
 
Tanken är att Blackbeat Blogg kommer att jobba parallelt med AIK Media och finns det små nyhetsklipp med mediavärde som inte alltid behöver ljus och bild så skall vi vara först ut med detta, hör ni något som ni kanske vill ha bekräftat eller dementerat så är ni mer än välkomna att höra av er på [email protected] då vi vill ha synpunkter och åsikter om vad ni vill läsa höra och se, det är för klubbens supportrar, sponsorer men även för allmänheten som vi har skapat denna blogg och det är av yttersta vikt att ni väljer det ni vill ha.
 
Hockeyn som nu närmar sig kvalserien är MYCKET intressant, även om det kommer lag som Mariestad som kanske inte bjuder up till dans så är det stödet grabbarna behöver, det kommer 2700 mot laget som ligger absolut sist i serien i Allsvenskan. Jag själv har missat ytterst få matcher i år och det finns inte mycket som går upp emot stämningen i Hovet när klacksektionen får med sig övriga sittplats. Jag var medbjuden på Djurgårdens storsatsning mot HV 71 med ett fullsatt hovet och en kurva som klacksektion, bra stämning alla gånger men 5700 som får med sig resten av Hovet gör att grabbarna lyfter sig både ett och två steg.
 
Ni som har följt spelarintervjuverna på AIK Media kan även höra grabbarnas egna ord gällande stödet, motståndare kan säga vad dom vill men när dom inte ens hör vad coachen säger vid en time out så påverkar erat stöd våra grabbars prestation i Hovet. Vi har även inverkan på AIK Hockey genom vårat stöd såväl som på läktaren likaså ekonomiskt, klubben har en strävan att nå Elitserien och det är ingen omöjlighet. Stöd laget med din närvaro, be din partner hålla maten på värme, du kommer hem lite senare idag. AIK spelar ju hockey på Hovet ikväll.
Säga vad man vill, mot Leksand och ett fullsatt Hovet så gör Janne Houkko inte någon av sina bästa matcher i Leksands tröjan, han blev inte taggad och det skitsnacket som kommer i media via Aftonbladet och på TV4, dom 8100 skrikande supportrarna gjorde sin röst hörd och höjde våra spelare ytterligare ett steg, vi neutraliserade Leksand på isen såsom vi behöver göra i ytterligare matcher i Allsvenskan för att nå denna efterlängtade kvalserie.
 
2700 är en gångbar publiksiffra mot laget som ligger sist men ha i åtanke.
 
Kan jag ta med EN vän och alla tar det med sig så blir vi 5400 i kommande match, EN vän kan alla få med sig om man ringer två eller tre samtal. Då har din medverkan för att hjälpa grabbarna till finrummet som vi så gärna önskar varit en högst bidragande orsak till en tryggare ekonomi men mest till sportsliga framgångar.
 
Vi är ett lag och skall agera som ett, vi som inte spelar på läktaren stödjer våra spelare på planen på vårat sätt.
 
 
Nu blickar vi framåt mot bortamatchen mot Huddinge och önskar fotbollsgrabbarna med Stahre i spetsen ett väl genomfört träningsläger.
 
 
Tommy Saari
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-01-21 @ 21:04:27
URL: Hoppas http://
Postat av: Jimpa

Hoppas på många bra inlägg med intressanta saker om vårt kära AIK.

Kommer med lite positiv feedback, det skulle inte vara fel om du körde texten i ett rättstavningsprogram innan du lägger ut den.

Annars, Keep up the good work !

2009-01-21 @ 21:05:52
Postat av: ÖIS-Mike

AIK???????? Vad fan har hänt med ditt ÖIS-hjärta Tommy?

2009-02-16 @ 14:14:41
Postat av: RFK

Tommy vad håller du på med?

Helt plötsligt AIKare efter ca 15 år som aktiv ÖISare?!

Dr Jekyll and Mr Hyde?



Någon som kan förklara vad som hänt med Tommy?



Hur länge skall du hålla på AIK? Byter du till Djurgårn nästa säsong?



2009-03-17 @ 22:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0