Efter AIK- Örebro

Sådär ja, nu är man tillbaka i den gudomliga värmen!
Jag kan lika bra inleda med att ge er en underlättande nyhet: Gabriel Özkan mår bra! Stahre sa efter matchen att det inte ska var något allvarligt, sen intygade även Gabbe själv att det inte var någon fara. Miran Burgic däremot, är lite mer osäker, verkar inte vara något allvarligt där heller, men Miran är nog inte aktuell för att spela nästa träningsmatch. 

Några reflektioner kring matchen:
  • Kevin Walker känns oerhört intressant, han kan nog bli en regelbunden startspelare under säsongen. 
  • Jos Hooiveld är given som mittback när allsvenskan drar igång. Holländaren har förutom sina defensiva kvalitéer både ett bra passningsspel och tydliga ledaregenskaper. Enda nackdelen är att han är ganska lik den gamla Djurgårdsspelaren Geert den Ouden. 
  • Nisse ska spela vänsterback, inget snack om saken.
  • Martin Mutumba är livsfarlig för vilket allsvenskt försvar som helst när han får upp farten. Tror det kommer bli många högerbackar som är uppe och köper korv på Råsunda den här säsongen. 
  • Det känns som att AIK är gladare i år på något sett, spelarna ser ut att ha mer roligt utanför plan och spelet ser mer avslappnat och kul ut på plan. Får hoppas att detta håller i sig tills allsvenskan. 

Jag ska försöka (är trött på det ordet i dessa sammanhang) publicera tre stycken intervjuer med Stahre, Mutumba och Hooiveld, men som vanligt har hemsidan sina brister.


Bedöm själv!?



Kommentarer
Postat av: GH

Spelar Hooiveld lika bra i Allsvenskan också kan jag nog överleva! Härligt med regelbundna rapporter, tack så mycket!

2009-02-23 @ 16:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0