AIK är på rätt väg

När AIK tog emot Leksand i onsdags så var det en rejäl sjukstuga i truppen. Vet att många stånkade och stönade att det här kommer aldrig att gå. -Ingen Heino och ingen Holmberg. -Ingen Tärna, eller Nagander. -Ingen Engblom eller Raz, det kommer inte att gå, vi kommer bli utspelade så det sjunger om det, sen sätter dom en junis i mål, vad tänker dom med? Så lät det, överallt.


Nu räckte det inte hela vägen, men ni som var där, ni såg våra kommande spelare. Vilka killar. Joakim Strandberg är helt sjukt bra i målet och det är hans debutmatch! Inför fullsatta läktare på Hovet kliver han in och gör en kanonmatch.


Patrik Nemeth, nyss fyllda 17 kommer att bli en backklippa. Killen är 192cm lång och väger 95kg och kommer att bli hur bra som helst om han bara fortsätter att mala på.


Andreas "Dala" Dahlström (#7) är ännu en kille som är helt orädd och som bara kliver in och tar för sig. Han debuterade förresten mot Leksand i vinstmatchen i oktober hemma på Hovet. I sista sekund blev Daniel Olsson-Trkulja inkallad eftersom Bång också blev sängliggande och dessa fyra spelare från juniorerna, visade verkligen att man kan ta för sig som junior.


Angående denna sjukstuga. Det var kanske någon som såg matchen mot Malmö. Många svor ve och förbannelse över laget som inte satsade eller visade inställning, men till största del så berodde nog denna hemska match på att halva laget var sjuka, redan då.


Idag åker killarna ner till Oskarshamn och vi är några stycken som nu tänker följa laget hela vägen fram till serieslutet. Det kan gå hur som helst, men naturligtvis vill jag att laget ska åka hem med seger, för det är inte alltför ofta det sker mot ett smålandslag.


På onsdag är sista hemmamatchen innan kvalserien och det vore riktigt roligt om det kom riktigt mycket folk till den matchen. Vem minns inte säsongen 04/05 när laget tog sig upp till Allsvenskan igen, då som nu, står Borås för motståndet. Den stämning som man upplevde då var helt magisk och vem minns inte spelarna som gick runt på Hovets betonggolv och hyllades av supportrarna.


Killarna i laget är värda allt, för jag tror inte att det var många som trodde att AIK skulle vara direktkvalificerade till kvalserien när serien var slut. Nu är dom där och dom borde få höra från oss på läktaren att vi uppskattar det dom gjort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0