Biljettinformation inför premiären


Lösbiljetter säljs via:
Ticnet. Välj gärna TicketFast, d v s att du då får biljetten hemskickad som en pdf-fil i din mejlbox och skriv ut den innan du åker till Råsunda. Du slipper då köa för att hämta ut biljetten, enkelt och smidigt.
Biljettluckorna vid Västra läktaren: Biljettluckorna utanför AIK Shop öppnar kl 11 på söndag och säljer lösbiljetter fram till matchstart. I biljettluckorna går det bra att betala med betalkort. Beställda lösbiljetter kan hämtas i biljettluckorna från kl 13.
Derbybutiken. Derbybutiken har öppet från kl 11 på premiärdagen och säljer biljetter samt årskort till Norra läktaren samt till Familjeläktaren.
Ticnetombud.
Årskort säljs via:
Biljettluckorna vid Västra läktaren: Biljettluckorna utanför AIK Shop öppnar kl 11 på söndag och säljer årskort fram till kl 13:30 då årskortsförsäljningen flyttar ut till biljettborden (se info nedan). I biljettluckorna går det bra att köpa årskort med betalkort. Behöver du köpa årskort med kort så rekommenderar vi att du gör det innan kl 13:30 på söndag.
Biljettbord utanför Råsunda: Årskort till Norra läktaren samt till Familjeläktaren kommer att säljas vid biljettbord som kommer att finnas utplacerade på parkeringsplatserna vid Norra och Södra läktarna samt utanför biljettluckorna vid Västra läktaren. Borden finns på plats från kl 13:30 (då årskortsförsäljningen slutar i biljettluckorna). Observera att det endast är kontant betalning som gäller vid biljettborden. Behöver du köpa årskort med kort så rekommenderar vi att du gör det innan kl 13:30 på söndag.
Derbybutiken. Derbybutiken har öppet från kl 11 på premiärdagen och säljer biljetter samt årskort till Norra läktaren samt till Familjeläktaren.
Övriga tider
13:00 genomförs den årliga spelarbussmottagningen utanför den Östra och Norra läktaren då tusentals AIK:are hälsar spelarbussen välkommen till premiären.
13:45 öppnar Råsundas samtliga entréer.
14:45 AIK-supportrarna får motta tröja #1.
15:00 avspark mellan AIK-Halmstads BK. Allsvenskan 2009 är igång för AIK:s del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0